Povezane vesti
Zbog nemačkog odlaganja otpada u Poljsku Varšava podnela žalbu Evropskoj komisiji
Politika 26.07.2023
VARŠAVA – Varšava je podnela žalbu Evropskoj komisiji protiv Berlina zbog navodnog propusta da ukloni otpad koji je ilegalno transportovan iz Nemačke u Poljsku i tamo uskladišten, izjavila je u sredu poljska ministarka klime i životne okoline Ana Moskva… »
Varšava podnela žalbu Evropskoj komisiji zbog nemačkog odlaganja otpada u Poljsku
Euronews 26.07.2023
Varšava je podnela žalbu Evropskoj komisiji protiv Berlina zbog navodnog propusta da ukloni otpad koji je ilegalno transportovan iz Nemačke u Poljsku i tamo uskladišten, izjavila je u sredu poljska ministarka klime i životne okoline Ana Moskva. Nemačke… »
Vesti dana »

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja bez najave ugrožava poslovanje i poverenje investitora
Radio 021 pre 51 minutajoš 13 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 15 minutajoš 26 povezanih

Osmi dan terora: Blokaderi se ne sklanjaju sa raskrsnice Nemanjine i Kneza Miloša, građani ispaštaju zbog saobraćajnog kolapsa
Kurir pre 3 satajoš 12 povezanih

Ne smanjuje se intenzitet rata Izraela i Irana, pozivi na diplomatiju dok rakete padaju na obe strane (blog)
Novi magazin pre 16 minutajoš 19 povezanih