Повезане вести

"Био сам у затвору због дроге, више пута!" Шок признање у емисији уживо - репер без задршке о прошлости, донео одлуку!

"Био сам у затвору због дроге, више пута!" Шок признање у емисији уживо - репер без задршке о прошлости, донео одлуку!

Мондо 26.07.2023
Популарни репер Сајфер у емисији уживо испричао је своју животну причу и отворено говорио о проблематичној прошлости. Популарни репер Сајфер у емисији уживо испричао је своју животну причу и отворено говорио о проблематичној… »
Репер признао да је завршио у затвору због дроге: „Није ми то први пут, увек сам био на ивици закона“

Репер признао да је завршио у затвору због дроге: „Није ми то први пут, увек сам био на ивици закона“

Нова 26.07.2023
Пало јавно признање. Аднан Никшић, репер из Сарајева који се јавности представља као Сајфер, шокирао је публику рекваши да је једно време био у затвору. Полиција му је нашла наркотике, а признао је да је водио турбулентну… »
"Био сам у затвору због дроге": Шок признање репера у емисији уживо: "Увек сам био на ивици, није ми то било први пут"

"Био сам у затвору због дроге": Шок признање репера у емисији уживо: "Увек сам био на ивици, није ми то било први пут"

Блиц 26.07.2023
Познати репер из Сарајева Аднан Никшић, познат као Сајфер, јавно је признао да је био у затвору и шокирао публику. Како сам истиче, репер је једно време живео на ивици закона, а због поседовања наркотика је завршио иза решетака… »

Вести дана »