Povezane vesti
"Bio sam u zatvoru zbog droge, više puta!" Šok priznanje u emisiji uživo - reper bez zadrške o prošlosti, doneo odluku!
Mondo 26.07.2023
Popularni reper Sajfer u emisiji uživo ispričao je svoju životnu priču i otvoreno govorio o problematičnoj prošlosti. Popularni reper Sajfer u emisiji uživo ispričao je svoju životnu priču i otvoreno govorio o problematičnoj prošlosti. Nakon… »
Reper priznao da je završio u zatvoru zbog droge: „Nije mi to prvi put, uvek sam bio na ivici zakona“
Nova 26.07.2023
Palo javno priznanje. Adnan Nikšić, reper iz Sarajeva koji se javnosti predstavlja kao Sajfer, šokirao je publiku rekvaši da je jedno vreme bio u zatvoru. Policija mu je našla narkotike, a priznao je da je vodio turbulentnu prošlost. „Bio sam malo… »
"Bio sam u zatvoru zbog droge": Šok priznanje repera u emisiji uživo: "Uvek sam bio na ivici, nije mi to bilo prvi put"
Blic 26.07.2023
Poznati reper iz Sarajeva Adnan Nikšić, poznat kao Sajfer, javno je priznao da je bio u zatvoru i šokirao publiku. Kako sam ističe, reper je jedno vreme živeo na ivici zakona, a zbog posedovanja narkotika je završio iza rešetaka. - Bio sam malo u… »
Vesti dana »
Počeo prekid vatre Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Rusija: Tokom noći oborena 22 ukrajinska drona iznad ruske teritorije
Vesti online pre 1 satjoš 12 povezanih
Na pomolu trgovinski rat? Tri države na udaru novoizabranog predsednika, Tramp preti drastičnim povećanjem carina
Euronews pre 2 satajoš 5 povezanih
Lice frustracije - Gvardiola u ranama: "Želeo sam da se samopovredim" VIDEO
B92 pre 29 minutajoš 7 povezanih