Povezane vesti
Propala kroz binu i završila u Hitnoj! Naša glumica se skršila - Razbila sam se, želim da proverim glavu! (video)
Mondo 26.07.2023
Katarina Bogićević objavila je snimak i pokazala kako je pala s bine, nakon čega je završila u Hitnoj pomoći. Katarina Bogićević objavila je snimak i pokazala kako je pala s bine, nakon čega je završila u Hitnoj pomoći. Glumica i pevačica… »
Pala sa bine kao pokošena i završila u hitnoj pomoći: Naša pevačica doživela peh na nastupu: "Želim da vidim da li mi je…
Blic 26.07.2023
Glumica i pevačica Katarina Bogićević, koju mnogi pamte po glavnoj ulozi u seriji "Folk", ali i po takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je učestvovala, doživela je nezgodu na bini i završila u hitnoj pomoći. Poznato je da Kaća ima… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 1 satjoš 2 povezane