Povezane vesti
Saslušanje o vanzemaljcima u Kongresu: Bivši obaveštajac izneo tvrdnje o “tajnom“ NLO programu
Pravda 27.07.2023
Američka vlada je sprovela "višedecenijski" program koji je prikupio i pokušao da izvrši reverzni inženjering srušenih NLO-a, rekao je bivši američki obaveštajni zvaničnik na saslušanju u Kongresu. Dejvid Gruš, koji je vodio analizu neobjašnjivih… »
"Znam gde kriju vanzemaljske objekte": Ovo su ključne šokantne tvrdnje iznete pred Kongresom: "Ono što smo iskusili, ljudska…
Blic 27.07.2023
Sjedinjene Američke Države prikrivaju dugogodišnji program kojim se pronalaze i reprodukuju neidentifikovani leteći objekti, rekao je na svedočenju u Kongresu bivši obaveštajni oficir vazduhoplovstva SAD. Pentagon je ovo porekao. Penzionisani major… »
Bivši obaveštajac izneo šokantne tvrdnje u Kongresu: "Imali smo tajni NLO program i otkrili smo - Vanzemaljci postoje"!
Mondo 27.07.2023
Nekadašnji radnik američke bezbednosne službe Dejvid Gruš otkrio je na saslušanju u Kongresu da je američka vlada tajno skrivala letelice vanzemaljaca. Te tvrdnje ponovio je pod zakletvom. Nekadašnji radnik američke bezbednosne službe Dejvid Gruš otkrio… »
Vesti dana »

Policija ispred i u zgradi Filozofskog fakulteta, studenti upozorili da je pogažena autonomija Univerziteta i poslali mejl sa zahtevima dekanu (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 23 minutajoš 36 povezanih

Prvi meč Evrobasketa i odmah je pao tri decenije star rekord Hrvata i Rusa
Sportski žurnal pre 18 minutajoš 63 povezane

Đorđa Meloni: Saveznici razmatraju italijanski predlog o garancijama za Ukrajinu
Politika pre 38 minutajoš 32 povezane

Više od 120 profesora i saradnika Filozofskog fakulteta: U atmosferi ucena i pretnji nije moguće održati ispite
Moj Novi Sad pre 53 minutajoš 36 povezanih

Bodrožić: Nadam se da BC partners, posle otkrića o planu za slabljenje N1, neće hteti pokvarene dilove sa režimom u Srbiji
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane