Povezane vesti
Divna je pre Marka imala jedan brak: Bila sam zaljubljena u njega, a on je koristio mene i moju porodicu
Vesti online 27.07.2023
Divna DNK je pre braka sa Markom Milanovićem imala jedan brak o kom ne voli da priča. Naime, u pitanju je jedan pilot, u kog je ona bila ludo zaljubljena, a on je samo koristio, zbog čega je Divna ogorčena na njega. Tokom gostovanja u emisiji “Zadruga –… »
Divna DNK već ima jedan brak iza sebe: Uključenje u emisiju napravilo pometnju, Marko DNK besneo: "To je džukela, bolje da mi…
Blic 27.07.2023
Gosti sinoćnje emisije "Narod pita" bili su Divna i Marko Milanović, poznati kao Marko i Divna DNK. Divna ima težak život, a njena najveća radost su njena deca i muž Marko, za kog je veoma vezana. Iako su mnogi želeli da ih rastave, pa se u medijima… »
Ja odem na posao, A ona kod švalera Isplivale sve Divnine afere, Marko otkrio sve detalje iz njihovog braka!
Alo 27.07.2023
Marko otkrio šta mu je Divna radila u braku. Ivana Šopić je u emisiji "Narod pita" ugostila Divnu i Marka DNK. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima. - Marko ti si moje srce, a za Divnu imam… »
Otkrila istinu o prvom mužu Divna DNK priznala je iskorišćena: Tražio je od mojih da prodaju svinje!
Alo 27.07.2023
Otkriveno sve o njenom bivšem mužu i njihovom odnosu. Ivana Šopić je ugostila Marku i Divnu DNK u emisiji "Narod pita". Oni su progovorili o svom braku, a onda je Divna otkrila kakav je bio njen prvi muž. - Mislia sam da će Marko da ponovo švrlja, da će… »
Vesti dana »
Drastična kriza hrane u Libanu: Izraelski napadi ometaju dostavljanje, UN upozorava da je 45 miliona ugroženo
Večernje novosti pre 23 minutajoš 54 povezane
"Sačekali su nas ljudi koji su izašli iz kombija sa natpisom 'Srbija pobeđuje'": Andrej je jedan od napadnutih aktivista u Resniku, za Nova.rs otkriva šta se dešavalo sinoć
Nova pre 33 minutajoš 18 povezanih
Borkovac spreman za prvomajski uranak, komunalci apeluju na oprez prilikom paljenja vatre
Dnevnik pre 2 satajoš 29 povezanih
Taj film Evropa neće gledati: Americi ne pada napamet da krene sa Nemcima u pohod na Istok
Sputnik pre 23 minutajoš 26 povezanih