Повезане вести
Дивна је пре Марка имала један брак: Била сам заљубљена у њега, а он је користио мене и моју породицу
Вести онлине 27.07.2023
Дивна ДНК је пре брака са Марком Милановићем имала један брак о ком не воли да прича. Наиме, у питању је један пилот, у ког је она била лудо заљубљена, а он је само користио, због чега је Дивна огорчена на њега. Током… »
Дивна ДНК већ има један брак иза себе: Укључење у емисију направило пометњу, Марко ДНК беснео: "То је џукела, боље да ми…
Блиц 27.07.2023
Гости синоћње емисије "Народ пита" били су Дивна и Марко Милановић, познати као Марко и Дивна ДНК. Дивна има тежак живот, а њена највећа радост су њена деца и муж Марко, за ког је веома везана. Иако су многи желели да их… »
Ја одем на посао, А она код швалера Испливале све Дивнине афере, Марко открио све детаље из њиховог брака!
Ало 27.07.2023
Марко открио шта му је Дивна радила у браку. Ивана Шопић је у емисији "Народ пита" угостила Дивну и Марка ДНК. Гледаоци су имали прилике да се укључе уживо у програм и да разговарају са бившим задругарима. - Марко ти си моје… »
Открила истину о првом мужу Дивна ДНК признала је искоришћена: Тражио је од мојих да продају свиње!
Ало 27.07.2023
Откривено све о њеном бившем мужу и њиховом односу. Ивана Шопић је угостила Марку и Дивну ДНК у емисији "Народ пита". Они су проговорили о свом браку, а онда је Дивна открила какав је био њен први муж. - Мислиа сам да ће Марко… »
Вести дана »
У ваздушним ударима Тајланда на Камбоџу погинула четири цивила, рањено девет
Политика пре 8 минутајош 31 повезана
Трамп ударио на Зеленског као никад до сад: "Разочаран сам, он неће?!": Почиње нови циклус преговора и велика опасност за Украјину
Блиц пре 1 сатјош 33 повезане
Економиста о евентуалним секундарним санкцијама НБС: "Могу изазвати многе поремећаје али ово је ОХРАБРУЈУЋЕ"
Телеграф пре 3 минутајош 24 повезане