Povezane vesti
„Nisam ja to trošio u kafani“: Dačić o pisanju N1 o troškovima njegovog ministarstva
Nova 27.07.2023
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da manje putuje poslednjih par meseci zbog unutrašnje političke situacije da neko ne bi rekao da posetama drugim državama izbegava učešće u dnevnopolitičkom životu Srbije. „Mislim da sam milion i po… »
Dačić o pisanju N1 o troškovima ministarstva: Nisam ja to trošio u kafani
N1 Info 27.07.2023
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da manje putuje poslednjih par meseci zbog unutrašnje političke situacije da neko ne bi rekao da posetama drugim državama izbegava učešće u dnevnopolitičkom životu Srbije. „Mislim da sam milion i po… »
Dačić: Manje putujem da neko ne bi rekao da izbegavam političku situaciju u Srbiji
Novi magazin 27.07.2023
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da manje putuje poslednjih par meseci zbog unutrašnje političke situacije da neko ne bi rekao da posetama drugim državama izbegava učešće u dnevnopolitičkom životu Srbije. "Mislim da sam milion i po… »
Vesti dana »

"Tužila me je Milica" Terzu šokirala informacija koju je saznao nakon napuštanja "Elite": Nećemo da budemo Kulići!
Kurir pre 18 minutajoš 31 povezana

"On ju je uputio da gazi sve, pretvorila se u đavola" Osman Karić žestoko o Anđeli Đuričić
Alo pre 3 minutajoš 13 povezanih

Anđela Đuričić kao mlada na finalu Elite 8: Na njoj hiljade kristala: Pogledajte šta je obukla - važi za velikog favorita
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 3 satajoš 4 povezane