Повезане вести

Алтај: Четири особе погинуле у паду хеликоптера, две се саме спасиле

Алтај: Четири особе погинуле у паду хеликоптера, две се саме спасиле

РТВ 27.07.2023
БАРНАУЛ - Четири особе су погинуле данас у паду хеликоптера у руској Републици Алтај у Сибиру, а две су спасене, изјавио је локални званичник за ванредне ситуације, позивајуци се на најновије податке. Званичник је рекао за ТАСС… »
У паду хеликоптера у Сибиру погинуло шест особа

У паду хеликоптера у Сибиру погинуло шест особа

Нови магазин 27.07.2023
Најмање шест особа је данас погинуло и седам је повређено у паду хеликоптера у Сибиру, саопштиле су руске службе за ванредне ситуације. У селу Тјунгур, у Републици Алтај, летелица се срушила и запалила приликом слетања, наводи… »
Хеликоптерска несрећа у Русији, погинуло шест особа

Хеликоптерска несрећа у Русији, погинуло шест особа

Н1 Инфо 27.07.2023
Најмање шест особа је погинуло, а седам је повређено услед пада хеликоптера типа Ми-8 у Алтајском региону у Русији, јавља агенција Анадолија. Министарство за ванредне ситуације Русије саопштило је да се хеликоптер типа Ми-8… »
Срушио се хеликоптер у Сибиру: Погинуло шест људи, мрежама се шире драматични снимци пада летелице

Срушио се хеликоптер у Сибиру: Погинуло шест људи, мрежама се шире драматични снимци пада летелице

Нова 27.07.2023
Шест особа је погинуло у паду хеликоптера Ми-8 у селу Тунгур на планинама Алтај у Сибиру, речено је РИА Новостима у регионалном седишту Министарства за ванредне ситуације. „Хеликоптер се запалио приликом слетања у Тунгур у… »
Снимци пада хеликоптера са туристима у Русији! Запалио се приликом слетања у Сибиру, велики број погинулих и повређених

Снимци пада хеликоптера са туристима у Русији! Запалио се приликом слетања у Сибиру, велики број погинулих и повређених

Мондо 27.07.2023
Хеликоптер се данас запалио приликом слетања и срушио у руској Алтајској републици, при чему је страдало шест људи, а седморо је повређено. Хеликоптер се данас запалио приликом слетања и срушио у руској Алтајској републици… »
Пао приватни Хеликоптер у Сибиру: Летелица се запалила приликом слетања, погинуло шест, повређено седам особа (видео)

Пао приватни Хеликоптер у Сибиру: Летелица се запалила приликом слетања, погинуло шест, повређено седам особа (видео)

Блиц 27.07.2023
Шест особа је погинуло у паду хеликоптера Ми-8 у селу Тунгур на планинама Алтај у Сибиру, речено је РИА Новостима у регионалном седишту Министарства за ванредне ситуације. " Хеликоптер се запалио приликом слетања у Тунгур у… »

Вести дана »