Повезане вести
Поднела тужбу за насиље у породици, огласио се Звездан! Пале баш тешке речи, уследио шок - Ана се обратила Анђели!
Мондо 27.07.2023
Анђела Ђуричић поднела је тужбу за насиље против бившег дечка Звездана Славнића који се сада огласио. Анђела Ђуричић поднела је тужбу за насиље против бившег дечка Звездана Славнића који се сада огласио. Бивша учесница Задруге… »
"Знала сам шта је чека": Огласила се Ана Ћурчић након што је Анђела Ђуричић пријавила Звездана за насиље: "Годинама сам била…
Блиц 27.07.2023
Бивша Задругарка Анђела Ђуричић поднела је тужбу против бившег партнера Звездана Славнића. Звезданова бивша невенчана супруга Ана Ћурчић се тим поводом сада огласила, а како каже, она је већ обављала разговор са Анђелом, те да… »
"Једно слово њеног имена не желим више да чујем" Звездан Славнић побеснео када је чуо да га Анђела Ђуричић тужи, огласио се и…
Блиц 27.07.2023
Бивша Задругарка Анђела Ђуричић поднела је тужбу против бившег партнера Звездана Славнића. Након што је Анђелин адвокат издао саопштење, огласио се Звездан Славнић на Тик Ток налогу где је испричао своју страну приче. - Имам две… »
Она за мене не постоји од како је отишла: Анђела тужила Звездана због насиља - Мока Славнић се огласио и опсовао!
Мондо 27.07.2023
Некадашња ријалити учесница Анђела Ђуричић, поднела је тужбу против бившег дечка Звездана Славнића. Некадашња ријалити учесница Анђела Ђуричић, поднела је тужбу против бившег дечка Звездана Славнића Дисквалификована учесница… »
Огласили су се Мока и Звездан Након што је Анђела поднела кривичну пријаву против Славнића, они су поручили само једно
Ало 27.07.2023
Као бомба одјекнула је вест да је бивша задругарка Анђела Ђуричић поднела тужбу против бившег партнера Звездана Славнића. Тим поводом су се огласили Мока Славнић и Звездан који нису желели да претерано коментаришу овај њен… »
Анђела Ђуричић поднела кривичну пријаву против Звездана Славнића: Тужи га за насиље у породици и лаке телесне повреде
Блиц 27.07.2023
Бивша Задругарка Анђела Ђуричић поднела је тужбу против бившег партнера Звездана Славнића. Како стоји у саопштењу Анђела Ђуричић је поднела кривичну пријаву због, како се наводи у саопштењу, насиља у породици. - У име и за… »
Шок! Анђела тужила Звездана: Огласио се адвокат бивше учеснице Задруге - поднета пријава за насиље у породици!
Мондо 27.07.2023
Анђела Ђуричић поднела тужбу против бившег дечка Звездана Славнића. Анђела Ђуричић поднела тужбу против бившег дечка Звездана Славнића Анђела Ђуричић, некадашња учесница ријалитија Задруга, сада и водитељка на једној домаћој… »
Вести дана »
Зеленски из Рима одговорио на позив Доналда Трампа да одржи председничке изборе у Украјини
Телеграф пре 3 минутајош 33 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 31 повезана