Povezane vesti

Švedski premijer: Zabrinut sam šta će se desiti ako nastave spaljivanje Kurana

Švedski premijer: Zabrinut sam šta će se desiti ako nastave spaljivanje Kurana

N1 Info 27.07.2023
Švedski premijer Ulf Kristerson rekao je da je "krajnje zabrinut" zbog toga šta bi se moglo dogoditi ako se nastave demonstracije paljenja Kurana, u jeku rastućeg besa muslimana zbog niza napada na svetu knjigu islama. Napadi na Kuran u Švedskoj i… »
Švedska zabrinuta, niz novih zahtjeva za skrnavljenje Kur'ana

Švedska zabrinuta, niz novih zahtjeva za skrnavljenje Kur'ana

Al Jazeera 27.07.2023
Izuzetno sam zabrinut do čega bi to moglo dovesti, rekao je Ulf Kristersson. Švedski premijer Ulf Kristersson izrazio je u četvrtak izuzetnu zabrinutost zbog mogućih posljedica, ukoliko se u toj zemlji budu nastavili protesti na kojima se skrnavi… »
Zabrinutost u Švedskoj zbog posledica ako se nastavi skrnavljenje Kurana

Zabrinutost u Švedskoj zbog posledica ako se nastavi skrnavljenje Kurana

Politika 27.07.2023
STOKHOLM – Švedski premijer Ulf Kristerson izrazio je danas izuzetnu zabrinutost zbog mogućih posledica, ukoliko se u toj zemlji budu nastavili protesti na kojim se skrnavi Kuran. „Postoji niz novih zahteva za dobijanje dozvole za skrnavljenje… »
Švedski ministar o spaljivanju Kurana: Naša zemlja to ne sankcioniše, ali ni ne odobrava

Švedski ministar o spaljivanju Kurana: Naša zemlja to ne sankcioniše, ali ni ne odobrava

Euronews 27.07.2023
Švedska država ne sankcioniše, niti odobrava spaljivanje Kurana, ali to dozvoljavaju švedski zakoni o slobodi govora, poručio je danas ministar spoljnih poslova te zemlje Tobijas Bilstrom. "U nekim zemljama postoji percepcija da švedska država… »

Vesti dana »