Povezane vesti
Proširena optužnica protiv Trampa za neovlašćeno zadržavanje poverljivih dokumenata
Glas Amerike 27.07.2023
Vašington — Tužilaštvo je proširilo krivični postupak protiv Donalda Trampa, podnoseći nove optužbe protiv bivšeg američkog predsednika i jednog od njegovih zaposlenih, u postupku za neovlašćeno zadržavanje poverljivih dokumenata. U proširenoj optužnici… »
Tramp: Podizanje optužnice protiv mene dodatno bi uništilo Ameriku
IndeksOnline 27.07.2023
VAŠINGTON – Bivši američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da su njegovi advokati imali “produktivan sastanak” sa predstavnicima ministarstva pravde, dodavši da bi podizanje optužnice protiv njega “dodatno uništilo” Sjedinjene Američke Države… »
Tramp: Podizanje optužnice protiv mene dodatno bi uništilo Ameriku
Euronews 27.07.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da su njegovi advokati imali "produktivan sastanak" sa predstavnicima ministarstva pravde, dodavši da bi podizanje optužnice protiv njega "dodatno uništilo" Sjedinjene Američke Države. "Moji… »
Vesti dana »
Obilne padavine ujutro očekuju ovaj deo Srbije, a evo šta sledi tokom dana: Temperatura do 28 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane
U Francuskoj mlađima od 15 godina zabranjena upotreba društvenih mreža
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Peskov: Nastavićemo udare na brodove koji prevoze oružje za Ukrajinu; Litvanija: NATO spreman za ruske provokacije
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
Tramp: Iran očajnički želi sastanak, ali mi nemamo interes da razgovaramo; Teheran upozorava Sofiju
RTS pre 1 satjoš 1 povezana