Povezane vesti
Proširena optužnica protiv Trampa za neovlašćeno zadržavanje poverljivih dokumenata
Glas Amerike 27.07.2023
Vašington — Tužilaštvo je proširilo krivični postupak protiv Donalda Trampa, podnoseći nove optužbe protiv bivšeg američkog predsednika i jednog od njegovih zaposlenih, u postupku za neovlašćeno zadržavanje poverljivih dokumenata. U proširenoj optužnici… »
Tramp: Podizanje optužnice protiv mene dodatno bi uništilo Ameriku
IndeksOnline 27.07.2023
VAŠINGTON – Bivši američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da su njegovi advokati imali “produktivan sastanak” sa predstavnicima ministarstva pravde, dodavši da bi podizanje optužnice protiv njega “dodatno uništilo” Sjedinjene Američke Države… »
Tramp: Podizanje optužnice protiv mene dodatno bi uništilo Ameriku
Euronews 27.07.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da su njegovi advokati imali "produktivan sastanak" sa predstavnicima ministarstva pravde, dodavši da bi podizanje optužnice protiv njega "dodatno uništilo" Sjedinjene Američke Države. "Moji… »
Vesti dana »
Preminuo Miroslav Mika Aleksić, učitelj glume protiv kog se vodio krivični postupak
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 26 povezanih
Demonstracija sile u Areni, potom potpuno stala: Srbija razbijala Mađare, rival nije imao nikakve šanse, ali potom usledila drama!
Hot sport pre 5 minutajoš 97 povezanih
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na studentskom protestu u Novom Sadu bilo oko 6.500 ljudi
NoviSad.com pre 6 satijoš 23 povezane