Повезане вести
Хајанг светским рекордом до трећег злата
Спортски журнал 28.07.2023
Кинез славио у финалу на 200м прсно, а претходно је победио и у тркама на 50 и 100 метара. Кинески пливач Ћин Хајанг освојио је данас златну медаљу у трци на 200 метара прсно на Светском првенству у Фукуоки, уз нови светски… »
Чабин угао: Кинез Ћин је чудо, за мене најуспешнији
Спорт клуб 28.07.2023
Чаба Силађи, прослављени репрезентативац Србије, износиће ексклузивно за Спорт клуб своје импресије током трајања пливачких такмичења на Светском првенству у Фукуоки. „Кинез Ћин је усудио бих се да кажем најуспешнији пливач на… »
Историјски хет-трик прсно: После злата на 50 и 100 Кинез Ћин Хајанг тријумфовао и на 200
Данас 28.07.2023
Кинез Ћин Хајанг (24) није имао најбоље време на 200 прсно на Светском првенству у Фукуоки ни у квалификацијама ни у полуфиналу, а у финалу је с 2.05,48 поставио светски рекорд. Претходни рекордер био је Аустралијанац Зак… »
Нова магија Кинеза Ћина, Барна без полуфинала на 50 слободно
Спорт клуб 28.07.2023
Кинез Ћин постаје херој Светског шампионата у пливању у Фукуоки. Млади Кинез је постао први у историји који је освојио злата на 50, 100 и 200 прсно, а данас је у трци на 200 прсно на спектакуларан начин оборио светски рекорд… »
Андреј Барна далеко од полуфинала: Наш најбољи пливач остварио 40. време на 50 м слободно на СП у Фукуоки
Вечерње новости 28.07.2023
АНДРЕЈ Барна био је далеко од полуфинала на 50 м слободно на СП у Фукуоки. Наш најбољи пливач је у квалификацијама остварио 40. време - 22,52 секунде. Тако је Суботичанин завршио учешће на плантераном скупу. И поред тога што… »
Давид Поповићи опет подбацио: Најбољи пливач света у 2022. без медаље на СП у Фукуоки
Вечерње новости 27.07.2023
ДАВИД Поповићи је прошле године био неприкосновен у базенима широм света. Сјајни Румун је на Светском првенству у Фукуоки далеко од своје шампионске форме. После четвртог места на 200 м слободно, на "стотки" је завршио као шести… »
Шпанци јачи од "орлића": Наши одбојкаши далеко од полуфинала ЕП до 17 година у Подгорици
Вечерње новости 27.07.2023
ПОРАЗ на растанку. Наши одбојкаши су у седмом колу групе Б Европског првенства до 17 година у Подгорици изгубили од Шпаније са 3:0 (25:20, 25:15, 25:20). Фото: Илустрација Срби су у групи освојили шесто место са две победе и пет… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 25 минутајош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана