Повезане вести
Амбасада Украјине: Србија да позове Русију да прекине агресију, ми смо то учинили 1999.
Инсајдер 28.07.2023
Амбасада Украјине у Београду саопштила је данас да би Украјинци желели да виде на сајту Скупштине Србије позив Русији да престане са агресијом на ту земљу, налик оном који је Парламент у Кијеву објавио за време бомбардовања СР… »
Амбасада Украјине: Србија да позове Русију да прекине агресију, као ми 1999.
Н1 Инфо 28.07.2023
Амбасада Украјине у Београду саопштила је да би Украјинци желели да виде на сајту скупштине Србије позив Русији да престане са агресијом на ту земљу, налик оном који је парламент у Кијеву објавио за време бомбардовања СР… »
Амбасада Украјине: Србија да позове Русију да прекине агресију, ми смо то учинили 1999.
Данас 28.07.2023
Амбасада Украјине у Београду саопштила је данас да би Украјинци желели да виде на сајту скупштине Србије позив Русији да престане са агресијом на ту земљу, налик оном који је парламент у Кијеву објавио за време бомбардовања СР… »
Вести дана »
Ко је главни претендент за стицање власништва у НИС-у: Емиратска фирма АДНОЦ све ближа куповини, пренео ФТ
Еуроневс пре 18 минутајош 19 повезаних
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Бизнис и финансије пре 2 сатајош 9 повезаних
Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Н1 Инфо пре 43 минутајош 3 повезане
СРЦЕ: ЕУ да размотри мере личних санкција за оне у кругу власти који презиру закон и шире насиље
Недељник пре 2 сатајош 20 повезаних