Повезане вести

Амбасада Украјине: Србија да позове Русију да прекине агресију, ми смо то учинили 1999.

Амбасада Украјине: Србија да позове Русију да прекине агресију, ми смо то учинили 1999.

Инсајдер 28.07.2023
Амбасада Украјине у Београду саопштила је данас да би Украјинци желели да виде на сајту Скупштине Србије позив Русији да престане са агресијом на ту земљу, налик оном који је Парламент у Кијеву објавио за време бомбардовања СР… »
Амбасада Украјине: Србија да позове Русију да прекине агресију, као ми 1999.

Амбасада Украјине: Србија да позове Русију да прекине агресију, као ми 1999.

Н1 Инфо 28.07.2023
Амбасада Украјине у Београду саопштила је да би Украјинци желели да виде на сајту скупштине Србије позив Русији да престане са агресијом на ту земљу, налик оном који је парламент у Кијеву објавио за време бомбардовања СР… »

Данас 28.07.2023
Амбасада Украјине у Београду саопштила је данас да би Украјинци желели да виде на сајту скупштине Србије позив Русији да престане са агресијом на ту земљу, налик оном који је парламент у Кијеву објавио за време бомбардовања СР… »

Вести дана »