Povezane vesti
Ambasada Ukrajine: Srbija da pozove Rusiju da prekine agresiju, mi smo to učinili 1999.
Insajder 28.07.2023
Ambasada Ukrajine u Beogradu saopštila je danas da bi Ukrajinci želeli da vide na sajtu Skupštine Srbije poziv Rusiji da prestane sa agresijom na tu zemlju, nalik onom koji je Parlament u Kijevu objavio za vreme bombardovanja SR Jugoslavije. U saopštenju… »
Ambasada Ukrajine: Srbija da pozove Rusiju da prekine agresiju, kao mi 1999.
N1 Info 28.07.2023
Ambasada Ukrajine u Beogradu saopštila je da bi Ukrajinci želeli da vide na sajtu skupštine Srbije poziv Rusiji da prestane sa agresijom na tu zemlju, nalik onom koji je parlament u Kijevu objavio za vreme bombardovanja SR Jugoslavije. U saopštenju… »
Ambasada Ukrajine: Srbija da pozove Rusiju da prekine agresiju, mi smo to učinili 1999.
Danas 28.07.2023
Ambasada Ukrajine u Beogradu saopštila je danas da bi Ukrajinci želeli da vide na sajtu skupštine Srbije poziv Rusiji da prestane sa agresijom na tu zemlju, nalik onom koji je parlament u Kijevu objavio za vreme bombardovanja SR Jugoslavije. U saopštenju… »
Vesti dana »
Vembanjama se vraća na parket! Mogao bi da zaigra u završnici NBA kupa!
Kurir pre 40 minutajoš 25 povezanih
Prevrnuo se čamac sa migrantima kod Slavonskog Broda, troje se utopilo
Radio 021 pre 50 minutajoš 18 povezanih
Oprez! Veoma opasna pojava i ovog jutra nad ovim delovima Srbije: evo gde je najkritičnije
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih
Masovni ukrajinski napad, sedam sati pakla u Moskvi! Zatvoreni svi glavni aerodromi, oglasio se gradonačelnik Sobjanjin, udari i na druge delove Rusije (video)
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
„Ne smeš ni da šetaš jer ćemo da te ubijemo“: Vučić čuo nepostojeće pretnje opozicije pred dolazak u Niš, koji uglavnom zaobilazi
Danas pre 55 minutajoš 16 povezanih