Povezane vesti
Afrička kuga svinja sve više uzima maha: „Država zakasnila sa reakcijom“
N1 Info 28.07.2023
U periodu od 1. juna do danas u Srbiji je ubijeno gotovo 18.000 svinja. Razlog tome je sve brže širenje afričke svinjske kuge koja je za sada zabeležena u 32 lokalne samouprave širom zemlje. Ako se nastavi ovim tempom i bolest uđe na velike farme -… »
Kuga doprinela pokolju svinja u Srbiji, strah od zaraze na velikim farmama
N1 Info 28.07.2023
Afrička kuga svinja iz dana u dan sve više uzima maha, a za manje od dva meseca zbog te bolesti ubijeno je skoro 18.000 svinja na teritoriji 32 opštine. U novosadskoj Industriji mesa "Matijević" rekli su da se može očekivati i širenje kuge na velike… »
Kuga doprinela pokolju svinja u Srbiji, strah od zaraze na velikim farmama
Novi magazin 28.07.2023
Afrička kuga svinja iz dana u dan sve više uzima maha, a za manje od dva meseca zbog te bolesti ubijeno je skoro 18.000 svinja na teritoriji 32 opštine. U novosadskoj Industriji mesa "Matijević" rekli su da se može očekivati i širenje kuge na velike… »
Vesti dana »
Pucnjava u Beloj kući: Trampa sklonilo obezbeđenje, napadač uhapšen, ranjen tajni agent (FOTO, VIDEO)
Danas pre 10 minutajoš 61 povezana
"Samo sam video nekog velikog kao đavo" Minesotin provokator se oglasio posle sukoba sa Jokićem: Ne znam šta mi je rekao...
Kurir pre 45 minutajoš 45 povezanih
Četrdeset godina od Černobiljske katastrofe: Da li se svet ponovo okreće ka nuklearnoj energiji?
Insajder pre 44 minutajoš 7 povezanih
Iran je naneo mnogu veću štetu američkim bazama nego što se zvanično tvrdi
Politika pre 5 minutajoš 6 povezanih