Povezane vesti
„Rekao si mi tada ‘volim te'“: Nenad Periš objavio potresnu poruku na dan kada je Matej trebalo da napuni 29 godina
Nova 28.07.2023
"Fališ mi, do boli, do boli...", reči su Nenada Periša, oca Mateja Periša (27), mladića koji je nastradao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine kada je sa društvom iz Splita došao kako bi u Beogradu dočekali Novu godinu… »
Tada si mi rekao volim te, fališ mi do bola: Poruka Nenada Periša na dan kada je Matej trebalo da proslavi 29. rođendan
Mondo 28.07.2023
Nenad Periš, otac Mateja Periša (27) koji je nastradao u noći 30. na 31. decembar 2021. godine u Beogradu, oglasio se na društvenim mrežama u četvrtak kada je Matej trebalo da proslavi svoj 29. rođendan. Nenad Periš, otac Mateja Periša (27) koji… »
"Fališ mi, do boli, do: Boli..." Nenad Periš objavio potresnu poruku na dan kada je njegov sin trebalo da napuni 29. Godina…
Blic 28.07.2023
"Fališ mi, do boli, do boli...", reči su Nenada Periša, oca Mateja Periša (27), mladića koji je nastradao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine kada je sa društvom iz Splita došao kako bi zajedno dočekali Novu godinu. Njegov… »
Vesti dana »
"Određivanjem pritvora potpisana mu smrtna presuda": Brat Gorana Vesića se ponovo oglasio: Znam ga, neće prekinuti štrajk glađu
Blic pre 1 satjoš 58 povezanih
POSKUPELI I NAFTA I ZLATO: Tržište uznemireno Trampovim najavama da će da uvede sveobuhvatne nove carine na proizvode iz Meksika, Kanade i Kine
Kurir pre 19 minutajoš 33 povezane