Povezane vesti
Bio je veći talenat od Novaka, a u bolnici saznao da je kraj! Đorđe prvi put o svemu: Svašta mi prolazilo kroz glavu
Mondo 28.07.2023
Jedan meč je zapečatio karijeru tada mladog Đorđa Đokovića koji je bio na korak od uspeha u seniorskom tenisu. I danas se seća tog momenta! Jedan meč je zapečatio karijeru tada mladog Đorđa Đokovića koji je bio na korak od uspeha u seniorskom tenisu. I… »
Đorđe, je l' si ljubomoran na Novaka? Mlađi Đoković otvorio dušu: Žudeo sam da budem kao on, a sad me sve boli!
Mondo 28.07.2023
Đorđe Đoković govorio je o odnosu sa bratom i o svojoj teniskoj karijeri. Đorđe Đoković govorio je o odnosu sa bratom i o svojoj teniskoj karijeri. Novak Đoković je sada najbolji teniser u istoriji, a tenisom su se bavila i njegova braća. Đorđe je sa 11… »
Vesti dana »

Usvojena inicijativa za podizanje spomenika stradalima u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Pravda pre 3 satajoš 59 povezanih

U Kraljevu, Kuli i Kragujevcu protesti ispred prostorija SNS: Demonstranti u Novom Pazaru ispred suda i pu, veliki broj pripadnika MUP-a na ulicama (foto/video)
Blic pre 16 minutajoš 60 povezanih

Na Novom Beogradu blokirane četiri raskrsnice u sklopu protesta Omladinska blokada
Beta pre 36 minutajoš 19 povezanih

Sve o meču Klaksvik - Radnički: Kragujevčani na Farskim ostrvima traže produžetak evropske bajke
Telegraf pre 8 satijoš 23 povezane

Ruske snage tvrde potpunu kontrolu nad Časovim Jarom posle dugotrajnih borbi
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih