Повезане вести

Бура због састанка амбасадора и Вулина: Председништво га зове, Додику се одазвао

Бура због састанка амбасадора и Вулина: Председништво га зове, Додику се одазвао

Н1 Инфо 28.07.2023
Чланови Председништва БиХ Жељко Комшић и Денис Бећировић затражили су да Министарство иностраних послова у Савету министара хитно позове амбасадора БиХ у Србији Александра Врањеша на консултације у Сарајево, поводом његвог… »
Додик: Позвао сам Врањеша на консултације и он се одазвао

Додик: Позвао сам Врањеша на консултације и он се одазвао

Политика 28.07.2023
БАЊАЛУКА -Председник Републике Српске Милорад Додик саопштио је вечерас да је позвао амбасадора БиХ у Србији Александра Врањеша на консултације и да му се он одазвао. "Позвао сам амбасадора на консултације, мени се одазвао"… »
„Мени се одазвао“: Додик „испунио“ жељу Комшиц́а и Бец́ировиц́а /фото/

„Мени се одазвао“: Додик „испунио“ жељу Комшиц́а и Бец́ировиц́а /фото/

Спутник 28.07.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик објавио је фотографију са амбасадором БиХ у Србији Александром Врањешом уз поруку: „Позвао сам амбасадора на консултације, мени се одазвао“. Додик је то објавио на друштвеним мрежама… »
Цвијановић: Лагумџија на консултације због фалсификовања Гутерешовог писма

Цвијановић: Лагумџија на консултације због фалсификовања Гутерешовог писма

РТВ 28.07.2023
БАЊАЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је данас да амбасадор има право да се састане са руководиоцима и представницима сваке институције у земљи пријема. Она је то рекла након што су хрватски и… »
Комшиц́ и Бец́ировиц́ траже да амбасадор у Србији буде позван на консултације у Сарајево због Вулина

Комшиц́ и Бец́ировиц́ траже да амбасадор у Србији буде позван на консултације у Сарајево због Вулина

Спутник 28.07.2023
Чланови Председништва БиХ Жељко Комшиц́ и Денис Бец́ировиц́ затражили су од Министарства спољних послова у Савету министара да хитно позове амбасадора БиХ у Србији Александра Врањеша на консултације у Сарајево поводом изјава… »
Комшић и Бећировић затражили од Конаковића да хитно позове амбасадора у Београду Александра Врањеша на консултације

Комшић и Бећировић затражили од Конаковића да хитно позове амбасадора у Београду Александра Врањеша на консултације

Данас 28.07.2023
Чланови Председништва Босне и Херцеговине Жељко Комшић и Денис Бећировић затражили су од Министарства спољних послова Босне и Херцеговоне да хитно позове амбасадора Александра Врањеша на консултације у Сарајево, стоји у… »
„Срамотан поступак“: Како регионални медији пишу о амбасадору БиХ у Србији који се захвалио Вулину јер је „збринуо“…

„Срамотан поступак“: Како регионални медији пишу о амбасадору БиХ у Србији који се захвалио Вулину јер је „збринуо“…

Данас 27.07.2023
Разговор амбасадора БиХ у Србији Александра Врањеша, иначе бившег саветника Милорада Додика док је обављао функцију српског члана Председништва БиХ, а пре тога и председника Републике Српске, са имењаком и шефом српске БИА… »

Вести дана »