Povezane vesti
Održani protesti u više gradova Srbije, u Jagodini građani bili pod maskama
N1 Info 28.07.2023
I večeras se u više gradova Srbije održavani su protesti protiv nasilja. Građani su šetali u Novom Sadu, Jagodini, Bogatiću, Kragujevcu, dok se u Nišu nije šetalo, već je održan performans ispred gradske kuće. Protest je održan i u Šapcu. IZDVOJENO… »
Protesti "Srbija protiv nasilja" održani u nekoliko gradova
Insajder 28.07.2023
Protesti "Srbija protiv nasilja" održani su večeras u nekoliko gradova u Srbiji. Protestna okupljanja bila su u Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, Šapcu, Jagodini, Vranju. U Kragujevcu održan deveti protest "Srbija protiv nasilja" Na Đačkom trgu u Kragujevcu… »
Protest u više gradova Srbije, u Jagodini građani pod maskama
Novi magazin 28.07.2023
I večeras se u više gradova Srbije održavaju protesti protiv nasilja. Šetaju građani u Novom Sadu, Nišu, Jagodini i Bogatiću. 22:30 U Čačku održan šesti, poslednji protest protiv nasilja Nekoliko desetina građana prisustvovalo je večeras šestom… »
"Svi smo mi Boris" u Bogatiću, građani protestovali zbog ubistva veterinara
RTS 28.07.2023
Protestni skup "Svi smo mi Boris" održan je večeras u Bogatiću zbog ubistva veterinara Borisa Dražića, koji je pretučen i potom preminuo od zadobijenih povreda, javlja dopisnik RTS-a. Protestu pod nazivom "Svi smo mi Boris", zbog ubistva veterinara i… »
Protesti u Bogatiću, Šapcu, Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, Jagodini
Vreme 28.07.2023
Srbija protiv nasilja Danas na protestima u Srbiji: performans u Jagodini, postavljanje pitanja gradonačelnici Niša, šetnja do palog koprivića u Novom Sadu, okupljanje zbog ubistva Borisa Dražića u Bogatiću…. Večeras se šetalo ili protestovalo u više… »
Jeziva sličnost! Isto ubistvo desilo se pre 3 godine: Slučaj veterinara podseća na ovo, napadači radili istu stvar
Mondo 28.07.2023
Slučaj ubijenog veterinara u Bogatiću podseća na slučaj koji se pre tri godine dogodio u istom mestu. Slučaj ubijenog veterinara u Bogatiću podseća na slučaj koji se pre tri godine dogodio u istom mestu. Slučaj B.D (44) doktora veterinarske medicine koji… »
„Svi smo mi Boris, Bogatić protiv nasilja“: Večeras protest zbog ubistva direktorka Veterinarske stanice
Nova 28.07.2023
Nakon što je prošle sedmice pretučen ispred jednog lokala u Bogatiću, poznati veterinar iz tog mesta Boris Dražić, podlegao je povredama. Brojni prijatelji i meštani koji su ga poznavali na društvenim mrežama opraštaju se od njega, a najavljen je i… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Puška, figura na krovu i nagrada od 100.000 dolara za informaciju o osumnjičenom
BBC News pre 33 minutajoš 28 povezanih

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 43 minutajoš 23 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 18 minutajoš 20 povezanih

Okupio pola estrade: Evo ko je sve sinoć bio na proslavi punoletstva ćerke Saše Matića
Nova pre 18 minutajoš 13 povezanih