Повезане вести
Одржани протести у више градова Србије, у Јагодини грађани били под маскама
Н1 Инфо 28.07.2023
И вечерас се у више градова Србије одржавани су протести против насиља. Грађани су шетали у Новом Саду, Јагодини, Богатићу, Крагујевцу, док се у Нишу није шетало, већ је одржан перформанс испред градске куће. Протест је одржан и… »
Протести "Србија против насиља" одржани у неколико градова
Инсајдер 28.07.2023
Протести "Србија против насиља" одржани су вечерас у неколико градова у Србији. Протестна окупљања била су у Крагујевцу, Новом Саду, Нишу, Шапцу, Јагодини, Врању. У Крагујевцу одржан девети протест "Србија против насиља" На… »
Протест у више градова Србије, у Јагодини грађани под маскама
Нови магазин 28.07.2023
И вечерас се у више градова Србије одржавају протести против насиља. Шетају грађани у Новом Саду, Нишу, Јагодини и Богатићу. 22:30 У Чачку одржан шести, последњи протест против насиља Неколико десетина грађана присуствовало је… »
"Сви смо ми Борис" у Богатићу, грађани протестовали због убиства ветеринара
РТС 28.07.2023
Протестни скуп "Сви смо ми Борис" одржан је вечерас у Богатићу због убиства ветеринара Бориса Дражића, који је претучен и потом преминуо од задобијених повреда, јавља дописник РТС-а. Протесту под називом "Сви смо ми Борис", због… »
Протести у Богатићу, Шапцу, Крагујевцу, Новом Саду, Нишу, Јагодини
Време 28.07.2023
Србија против насиља Данас на протестима у Србији: перформанс у Јагодини, постављање питања градоначелници Ниша, шетња до палог копривића у Новом Саду, окупљање због убиства Бориса Дражића у Богатићу…. Вечерас се шетало… »
Језива сличност! Исто убиство десило се пре 3 године: Случај ветеринара подсећа на ово, нападачи радили исту ствар
Мондо 28.07.2023
Случај убијеног ветеринара у Богатићу подсећа на случај који се пре три године догодио у истом месту. Случај убијеног ветеринара у Богатићу подсећа на случај који се пре три године догодио у истом месту. Случај Б.Д (44) доктора… »
„Сви смо ми Борис, Богатић против насиља“: Вечерас протест због убиства директорка Ветеринарске станице
Нова 28.07.2023
Након што је прошле седмице претучен испред једног локала у Богатићу, познати ветеринар из тог места Борис Дражић, подлегао је повредама. Бројни пријатељи и мештани који су га познавали на друштвеним мрежама опраштају се од… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 минутајош 28 повезаних
Ценовници свих трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере једним кликом
Морава инфо пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучич: Постоје три опције за НИС, 15. јануар крајњи рок за решење
Нови магазин пре 46 минутајош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних
ЦИВИЦУС Монитор: Оцена грађанског простора у Србији, са "опструираног", пала на ниво "под репресијом"
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 19 повезаних