Povezane vesti
Dodik: "Pozvao sam Vranješa na konsultacije i odazvao se"
Blic 29.07.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je večeras da je pozvao ambasadora BiH u Srbiji Aleksandra Vranješa na konsultacije i da mu se on odazvao. "Pozvao sam ambasadora na konsultacije, meni se odazvao", naveo je Dodik na Tviteru, gde je… »
Dodik: Pozvao sam ambasadora u Srbiji Vranješa na konsultacije, meni se odazvao
Danas 29.07.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik objavio je fotografiju sa ambasadorom BiH u Srbiji Aleksandrom Vranješem, uz poruku da ga je pozvao na konsultacije i da se njemu odazvao. Pozvao sam ambasadora na konsultacije, meni se odazvao, prenosi RTRS… »
Cvijanović i Vranješ odgovorili Komšiću i Bećiroviću
Danas 28.07.2023
Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je da ambasador ima pravo da se sastane sa rukovodiocima i predstavnicima svake institucije u zemlji prijema. Komentarišući zahtev hrvatskog i bošnjačkog člana Predsedništva BiH Željka Komšića i… »
„Smenite ambasadora BiH u Srbiji Aleksandra Vranješa po hitnom postupku“: Konaković pozvao Komšića i Bećirovića
Danas 28.07.2023
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković pozvao je danas članove Predsedništva BiH – Denisa Bećirovića i Željka Komšića da smene ambasadora Bosne i Hercegovine u Republici Srbiji Aleksandra Vranješa po hitnom postupku, nakon… »
Vesti dana »
Avokatica Borović: Tužilaštvo nema nijedan validan dokaz, postupak pokušaj zastrašivanja studentskog pokreta
Nedeljnik pre 5 satijoš 29 povezanih
Više od 14.000 prijava prvog dana Veliko interesovanje za prvi korak ulaska u proces legalizacije nekretnina Prvi se prijavio još pre zore
Dnevnik pre 50 minutajoš 123 povezane
'Stojimo uz Ukrajinu', poručili evropski saveznici posle sastanka sa Zelenskim
BBC News pre 25 minutajoš 76 povezanih
Može Zvezda i bez Monekea: Crveno-beli ubedljivi na gostovanju Bosni
Euronews pre 20 minutajoš 52 povezane