Повезане вести

Додик: "Позвао сам Врањеша на консултације и одазвао се"

Додик: "Позвао сам Врањеша на консултације и одазвао се"

Блиц 29.07.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик саопштио је вечерас да је позвао амбасадора БиХ у Србији Александра Врањеша на консултације и да му се он одазвао. "Позвао сам амбасадора на консултације, мени се одазвао", навео је… »
Додик: Позвао сам амбасадора у Србији Врањеша на консултације, мени се одазвао

Додик: Позвао сам амбасадора у Србији Врањеша на консултације, мени се одазвао

Данас 29.07.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик објавио је фотографију са амбасадором БиХ у Србији Александром Врањешем, уз поруку да га је позвао на консултације и да се њему одазвао. Позвао сам амбасадора на консултације, мени се… »
Цвијановић и Врањеш одговорили Комшићу и Бећировићу

Цвијановић и Врањеш одговорили Комшићу и Бећировићу

Данас 28.07.2023
Српски члан Председништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је да амбасадор има право да се састане са руководиоцима и представницима сваке институције у земљи пријема. Коментаришући захтев хрватског и бошњачког члана… »
„Смените амбасадора БиХ у Србији Александра Врањеша по хитном поступку“: Конаковић позвао Комшића и Бећировића

„Смените амбасадора БиХ у Србији Александра Врањеша по хитном поступку“: Конаковић позвао Комшића и Бећировића

Данас 28.07.2023
Министар спољних послова Босне и Херцеговине Елмедин Конаковић позвао је данас чланове Председништва БиХ – Дениса Бећировића и Жељка Комшића да смене амбасадора Босне и Херцеговине у Републици Србији Александра Врањеша по… »

Вести дана »