Povezane vesti

(Foto) šok i suze u programu uživo: Uključio se Anitin otac, progovorio o braku sa Matorom: "Radiš sve zarad popularnosti"…

(Foto) šok i suze u programu uživo: Uključio se Anitin otac, progovorio o braku sa Matorom: "Radiš sve zarad popularnosti"…

Blic 29.07.2023
Anita Stanojlović nedavno je izgovorila sudbonosno "da", Jovani Tomić Matori u Crnoj Gori, a gostujući u emisiji doživela je pravi šok, kada se u u programu uživo uključio njen otac i žestoko je iskritikovao. - Za mene je jedno veliko poniženje… »
Otac je se javno odrekao, izbio skandal: Posvađali se u emisiji uživo - Anita rekla da je tukao majku!

Otac je se javno odrekao, izbio skandal: Posvađali se u emisiji uživo - Anita rekla da je tukao majku!

Mondo 29.07.2023
Anita Stanojlović gostovala u emisiji "Narod pita", u program se uključio njen otac s kojim godinama nije u kontaktu. Anita Stanojlović gostovala u emisiji "Narod pita", u program se uključio njen otac s kojim godinama nije u kontaktu Učesnica… »
Šok! Anitin otac se uključio u emisiju: 'Ne mogu da verujem da si se ovako udala, ponizila si me!'

Šok! Anitin otac se uključio u emisiju: 'Ne mogu da verujem da si se ovako udala, ponizila si me!'

Alo 29.07.2023
U toku emisije "Narod pita" se uključio Anitin otac, Dejan Stanojlović, s kojim bivša zadrugarka nije u dobrim odnosima. Dejan Stanojlović, Anitin otac, sinoć se uključio u emisiju 'Narod pita'. On je najpre je izrazio negodovanje zbog njenog braka… »

Vesti dana »