Повезане вести

Геро: Нема напретка на Космету

Геро: Нема напретка на Космету

Политика 29.07.2023
Француски амбасадор на Косову и Метохији Оливије Геро каже да време пролази, али да се не види никакав напредак када је реч је о додатном смањивању присуства полиције и недостатку припрема за изборе у четири северне општине на… »
Вучић: Запад потцењује Војску Србије, 12 пута јача него пре 10 година, до зуба смо наоружани

Вучић: Запад потцењује Војску Србије, 12 пута јача него пре 10 година, до зуба смо наоружани

Радио 021 29.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас како се нада да ће Србија успети да сачува мир, јер не постоји ништа вредније од мира. Вучић је за телевизију Прва рекао да косовски премијер Аљбин Курти тражи "довољан разлог… »
Вучић: Вулин је коректан човек, санкције које су му увеле САД су заправо порука мени

Вучић: Вулин је коректан човек, санкције које су му увеле САД су заправо порука мени

Радио 021 29.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су америчке санкције директору Безбедносно информативне агенције Александру Вулину порука упућена њему. Додао је да Србијом "неће управљати странци, бар док је он… »
Француски амбасадор: Изборе на северу Косова треба организовати што пре

Француски амбасадор: Изборе на северу Косова треба организовати што пре

Нови магазин 29.07.2023
Амбасадор Француске на Косову Оливије Геро изјавио је данас да би што пре требало да се одрже нови избори у четири општине са српском вец́ином на северу Косову. Он је у интервју за портал Газетаекспресс.цом навео да је ово питање… »
Вучић: Санкције Вулину вид притиска на мене, рекли су ми - најави санкције Русији и неће бити санкција Вулину

Вучић: Санкције Вулину вид притиска на мене, рекли су ми - најави санкције Русији и неће бити санкција Вулину

Политика 29.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су санкције које су САД увеле Александру Вулину – вид притиска на њега. „Да ли је то порука за мене? Јесте, сасвим сигурно. Немам никакве сумње да јесте. Шта би требало да… »
"Лопта је у пољу Приштине": Француски амбасадор: Нема услова за укидање мера ЕУ, ЗСО суштински елемент за нормализацију

"Лопта је у пољу Приштине": Француски амбасадор: Нема услова за укидање мера ЕУ, ЗСО суштински елемент за нормализацију

Блиц 29.07.2023
Француски амбасадор у Приштини Оливије Геро изјавио је данас да Приштина још није испунила услове за укидање мера ЕУ и истакао да време пролази, али да се не примећује никакав напредак када је реч о додатном смањивању… »
Вучић: Вулин је коректан човјек, али да је држава у опасности, рекао бих ‘поднеси оставку’

Вучић: Вулин је коректан човјек, али да је држава у опасности, рекао бих ‘поднеси оставку’

Ал Јазеера 29.07.2023
Александар Вучић изјавио је да је вечер прије увођења санкција Александру Вулину од једног званичника добио најексплицитнији савјет да се то неће десити ако барем најави санкције. Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је… »
Вучић: На утакмицу сам ишао јер ми је гост био Лука Гори

Вучић: На утакмицу сам ишао јер ми је гост био Лука Гори

Политика 29.07.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ратне сукобе покушава да изазове онај ко о њима говори, коментаришући оптужбе премијера привремених приштинских институција Албина Куртија да је транспарент навијача Црвене Звезде… »
Француски амбасадор: Лопта је у пољу Приштине, још нису испуњени услови за укидање мера ЕУ иако време пролази

Француски амбасадор: Лопта је у пољу Приштине, још нису испуњени услови за укидање мера ЕУ иако време пролази

Еуроневс 29.07.2023
Француски амбасадор у Приштини Оливије Геро изјавио је данас да Приштина још није испунила услове за укидање мера ЕУ и истакао да време пролази, али да се не примећује никакав напредак када је реч о додатном смањивању… »
Вучић: Наредних дана ћу разговарати са Стјуартом Пичом, за септембар пуна агенда

Вучић: Наредних дана ћу разговарати са Стјуартом Пичом, за септембар пуна агенда

Вести онлине 29.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће наредних дана разговарати са специјалним изаслаником Велике Британије за Западни Балкан Стјуартом Пичом, везано за однос британских званичника према Косову и Метохији, али… »
Вучић на све теме, о Куртију, британским шпијунима, кад ће бити избори, Партизану и Звезди: Тако мали Ђокица замишља…

Вучић на све теме, о Куртију, британским шпијунима, кад ће бити избори, Партизану и Звезди: Тако мали Ђокица замишља…

Нова 29.07.2023
Председник Србије Александар Вучић гостовао је на ТВ Прва и том приликом говорио важним политичким и економским темама, и открио када нас очекују нови избори. Очекујемо око 100 земаља на ЕКСПУ 2027 и 2,6 милиона нових туриста… »
"Да је држава у опасности, тражио бих му оставку": Вучић о односима са Америком и Вулину, открио шта се дешавало вече пре него…

"Да је држава у опасности, тражио бих му оставку": Вучић о односима са Америком и Вулину, открио шта се дешавало вече пре него…

Блиц 29.07.2023
Надам се да ћемо успети да сачувамо мир, због тога са и разговарао са генералним секретаром НАТО Јенсом Столтенбергом, јер нема ништа вредније од мира, рекао је председник Србије Александар Вучић. Како је казао, Вучић последњи… »
Вучић о Куртијевим тврдњама и навијачима: Жели да увуче Србију у сукоб с НАТО

Вучић о Куртијевим тврдњама и навијачима: Жели да увуче Србију у сукоб с НАТО

Н1 Инфо 29.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је како се нада да ће Србија успети да сачува мир, јер не постоји ништа вредније од мира. Вучић је за телевизију Прва рекао да косовски премијер Аљбин Курти тражи „довољан разлог за… »
Вучић: Док ме не видите у војној униформи – добро је

Вучић: Док ме не видите у војној униформи – добро је

Данас 29.07.2023
Аљбин Курти жели да увуче Србију у сукоб са НАТО, рекао је Александар Вучић, председник Србије, гостујући на ТВ Прва, називајући ту наводну потребу логичном. Он је у осврту на један од интервјуа Куртија, у којем је поменуо име… »
Председник најавио изборе за април или мај: Ако не буде великих жеља и честитки

Председник најавио изборе за април или мај: Ако не буде великих жеља и честитки

Н1 Инфо 29.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће - ако не буде "великих жеља и честитки" за раније изборе - сви избори бити у априлу или мају идуће године. „Ићи ћемо на изборе кад они хоће. Више не знам је л’ они хоће… »
Вучић: Док ме не видите у униформи, добро је

Вучић: Док ме не видите у униформи, добро је

Правда 29.07.2023
"Док ме не видите у униформи, добро је", рекао је Вучић говорећи о ситуацији на КиМ и нагласио да је у сваком тренутку спреман да се одазове позиву да брани отаџбину. "Ја се надам да ћемо успети да сачувамо мир, дајемо све од… »
Вучић: Да сам вече пре него што су САД увеле санкције Вулину само најавио санкције Русији, не би га ставили на црну листу

Вучић: Да сам вече пре него што су САД увеле санкције Вулину само најавио санкције Русији, не би га ставили на црну листу

Данас 29.07.2023
Да сам вече пре него што Сједињене Америчке Државе увеле санкције шефу БИА само најавио промене у спољној политици и увођењу санцкија Русији, не би Вулину биле уведене санкције – рекао је председник Србије на ТВ Прва. Али ја… »
Вучић: Рекли су ми - најави санкције Русији и неће бити санкција Вулину

Вучић: Рекли су ми - најави санкције Русији и неће бити санкција Вулину

Дневник 29.07.2023
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је вече пре увођења санкција Александру Вулину од једног званичника добио најексплицитнији савет да се то неће десити ако барем најави санкције Русији. "Да сам вече… »
Вучић: Курти жели да нас увуче у сукоб са НАТО

Глас Западне Србије 29.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је жеља премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија да увуче Србију у сукоб са НАТО. Гостујући на ТВ Прва, Вучић је рекао да Курти прича неистине када… »
Вучиц́: Док ме не видите у униформи, добро је

Вучиц́: Док ме не видите у униформи, добро је

Спутник 29.07.2023
"Док ме не видите у униформи, добро је", рекао је Вучиц́ говорец́и о ситуацији на КиМ и нагласио да је у сваком тренутку спреман да се одазове позиву да брани отаџбину. "Ја се надам да ц́емо успети да сачувамо мир, дајемо све од… »

Дневник 29.07.2023
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је жеља премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија да увуче Србију у сукоб са НАТО. Гостујући на ТВ Прва, Вучић је рекао да Курти прича неистине… »
Вучић о ситуацији на Косову - Најважније је сачувати мир: Косово је део територије Србије

Вучић о ситуацији на Косову - Најважније је сачувати мир: Косово је део територије Србије

Мондо 29.07.2023
Председник Србије, Александар Вучић, говорећи о ситуацији на Косову, истакао је да је најважније сачувати мир и стабилност. Председник Србије, Александар Вучић, говорећи о ситуацији на Косову, истакао је да је најважније сачувати… »
Вучић: Логична је Куртијева жеља да дође до сукоба Србије и НАТО, морамо то да избегнемо

Вучић: Логична је Куртијева жеља да дође до сукоба Србије и НАТО, морамо то да избегнемо

Еуроневс 29.07.2023
Председник Србије Александар Вучић је рекао да се нада да ће на Косову и Метохији бити сачуван мир и поручио је да Београд даје све од себе у том смеру. Навео је да је због тога разговарао с генералним секретаром НАТО-а Јенсом… »

Вести дана »