Povezane vesti
Zvaničnik Pentagona: I mi tragamo za istinom, saslušanje o NLO uvredljivo
Insajder 29.07.2023
Visoki zvaničnik Pentagona žestoko je kritikovao ovonedeljno saslušanje u Kongresu posvećeno neidentifikovanim letećim objektima (NLO), nazivajući iznete tvrdnje "uvredljivim" za osoblje angažovano da istražuje taj fenomen i optužujući ključnog svedoka… »
Zvaničnik Pentagona: Saslušanje o NLO u Kongresu uvredljivo za službenike Ministarstva odbrane, mi tragamo za istinom
Euronews 29.07.2023
Visoki zvaničnik Pentagona žestoko je kritikovao ovonedeljno saslušanje u Kongresu posvećeno neidentifikovanim letećim objektima (NLO), nazivajući iznete tvrdnje "uvredljivim" za osoblje angažovano da istražuje taj fenomen i optužujući ključnog svedoka… »
Zvaničnik Pentagona: Saslušanje o NLO uvredljivo, i mi tragamo za istinom
RTV 29.07.2023
VAŠINGTON - Visoki zvaničnik Pentagona žestoko je kritikovao ovonedeljno saslušanje u Kongresu posvećeno neidentifikovanim letećim objektima (NLO), nazivajući iznete tvrdnje "uvredljivim" za osoblje angažovano da istražuje taj fenomen i optužujući… »
Vesti dana »
Ribakina posle tri seta savladala Sabalenku, osvojila US Open i potvrdila "broj 1"
RTV pre 3 minutajoš 35 povezanih
POSLE VELIKIH VRUĆINA STIGLO OSVEŽENJE: Danas do 26 stepeni, evo kakvo nas vreme čeka narednih dana
Glas juga pre 8 minutajoš 17 povezanih
Hubač očekuje da Studentska lista bude predata u ponedeljak: Tada ćemo imati celu listu na uvid
Nedeljnik pre 48 minutajoš 4 povezane
Studenti: Prikupljanje potpisa u Nišu i danas na tri lokacije, protest urodio plodom
Danas pre 58 minutajoš 6 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Kušner: Kijev bi mogao da se povuče na granice koje je Rusija odredila radi dogovora; Modi i Si ponudili pomoć
RTV pre 38 minutajoš 16 povezanih