Povezane vesti
Zvaničnik Pentagona: I mi tragamo za istinom, saslušanje o NLO uvredljivo
Insajder 29.07.2023
Visoki zvaničnik Pentagona žestoko je kritikovao ovonedeljno saslušanje u Kongresu posvećeno neidentifikovanim letećim objektima (NLO), nazivajući iznete tvrdnje "uvredljivim" za osoblje angažovano da istražuje taj fenomen i optužujući ključnog svedoka… »
Zvaničnik Pentagona: Saslušanje o NLO u Kongresu uvredljivo za službenike Ministarstva odbrane, mi tragamo za istinom
Euronews 29.07.2023
Visoki zvaničnik Pentagona žestoko je kritikovao ovonedeljno saslušanje u Kongresu posvećeno neidentifikovanim letećim objektima (NLO), nazivajući iznete tvrdnje "uvredljivim" za osoblje angažovano da istražuje taj fenomen i optužujući ključnog svedoka… »
Zvaničnik Pentagona: Saslušanje o NLO uvredljivo, i mi tragamo za istinom
RTV 29.07.2023
VAŠINGTON - Visoki zvaničnik Pentagona žestoko je kritikovao ovonedeljno saslušanje u Kongresu posvećeno neidentifikovanim letećim objektima (NLO), nazivajući iznete tvrdnje "uvredljivim" za osoblje angažovano da istražuje taj fenomen i optužujući… »
Vesti dana »

Crna gora i jutros gori! Pogledajte posledice katastrofe u Piperima snimljene dronom, vatra bukti kod Podgorice, Šavnika i Čanja (foto, video)
Kurir pre 15 minutajoš 32 povezane

Sukobi na protestu u Novom Pazaru: Policija intervenisala na blokadi ispred suda
NIN pre 5 minutajoš 17 povezanih

Flaša vode ili bomba? Ova četiri predmeta ne ostavljajte u automobilu na vrućini mogu eksplodirati
Dnevnik pre 10 minutajoš 21 povezana

Radukanu šokirala zahtevom usred meča! Podržala je i publika
Sport klub pre 19 minutajoš 21 povezana