Povezane vesti
Zvaničnik Pentagona: I mi tragamo za istinom, saslušanje o NLO uvredljivo
Insajder 29.07.2023
Visoki zvaničnik Pentagona žestoko je kritikovao ovonedeljno saslušanje u Kongresu posvećeno neidentifikovanim letećim objektima (NLO), nazivajući iznete tvrdnje "uvredljivim" za osoblje angažovano da istražuje taj fenomen i optužujući ključnog svedoka… »
Zvaničnik Pentagona: Saslušanje o NLO u Kongresu uvredljivo za službenike Ministarstva odbrane, mi tragamo za istinom
Euronews 29.07.2023
Visoki zvaničnik Pentagona žestoko je kritikovao ovonedeljno saslušanje u Kongresu posvećeno neidentifikovanim letećim objektima (NLO), nazivajući iznete tvrdnje "uvredljivim" za osoblje angažovano da istražuje taj fenomen i optužujući ključnog svedoka… »
Zvaničnik Pentagona: Saslušanje o NLO uvredljivo, i mi tragamo za istinom
RTV 29.07.2023
VAŠINGTON - Visoki zvaničnik Pentagona žestoko je kritikovao ovonedeljno saslušanje u Kongresu posvećeno neidentifikovanim letećim objektima (NLO), nazivajući iznete tvrdnje "uvredljivim" za osoblje angažovano da istražuje taj fenomen i optužujući… »
Vesti dana »
Vreme danas: Nakon hladnog jutra, promenljivo ali toplije, uveče naoblačenje
Vesti online pre 2 satajoš 22 povezane
Bil i Hilari Klinton pristali na svedočenje u kongresnoj istrazi o Epstinu
Nedeljnik pre 1 satjoš 20 povezanih
Produženo radno vreme Urbanizma zbog prijava po zakonu „Svoj na svome“ – rok ističe 5. februara „Svoj na svome“
Volim Zrenjanin pre 32 minutajoš 13 povezanih
Vukadinović: Jasno je da Vučić planira da bude premijer i da ima ambiciju da doživotno vlada
N1 Info pre 1 satjoš 8 povezanih