Povezane vesti
Trump rekao kako jedini može pobijediti na izborima 2024.
Slobodna Evropa 29.07.2023
Republikanski kandidati za predsjednika Sjedinjenih Država u petak, 28. jula prvi put su se okupili na pozornici u saveznoj državi Iowa. Glavni suparnici, Donald Trump i Ron DeSantis, dominirali su godišnjom proslavom republikanaca pod nazivom Lincoln… »
Tramp ubeđivao republikance da može pobediti Bajdena
Dnevnik 29.07.2023
VAŠINGTON: Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je na predizbornom skupu u saveznoj državi Ajovi da je on jedini republikanski kandidat koji može da pobedi kandidata demokrata i aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena. Tramp je učestvovao… »
Tramp tvrdi da je jedini republikanski kandidat koji može da pobedi Bajdena
Euronews 29.07.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je na predizbornom skupu u saveznoj državi Ajovi da je on jedini republikanski kandidat koji može da pobedi kandidata demokrata i aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena. Tramp je učestvovao na… »
Tramp: Ja sam jedini republikanac koji može da pobedi na predsedničkim izborima
Politika 29.07.2023
VAŠINGTON – Na predstavljanju potencijalnih republikanskih kandidata u narednoj trci za Belu kuću, održanom u Ajovi, bivši predsednik Donald Tramp je izjavio da je on jedini republikanac koji može da pobedi na izborima 2024. godine. Potencijalni… »
Tramp samouveren: Ja sam jedini republikanac koji može da pobedi na predsedničkim izborima
Blic 29.07.2023
Na predstavljanju potencijalnih republikanskih kandidata u narednoj trci za Belu kuću, održanom u Ajovi, bivši predsednik Donald Tramp je izjavio da je on jedini republikanac koji može da pobedi na izborima 2024. godine. Potencijalni republikanski… »
Tramp samouveren: Ja sam jedini republikanac koji može da pobedi na predsedničkim izborima
Euronews 29.07.2023
Na predstavljanju potencijalnih republikanskih kandidata u narednoj trci za Belu kuću, održanom u Ajovi, bivši predsednik Donald Tramp je izjavio da je on jedini republikanac koji može da pobedi na izborima 2024. godine. Potencijalni republikanski… »
RTV 29.07.2023
VAŠINGTON - Na predstavljanju potencijalnih republikanskih kandidata u narednoj trci za Belu kuću, održanom u Ajovi, bivši predsednik Donald Tramp je izjavio da je on jedini republikanac koji može da pobedi na izborima 2024. godine. Potencijalni… »
Vesti online 29.07.2023
Vesti dana »
„Nasilje u porodici nije privatna stvar“: Od početka godine u porodičnom nasilju ubijeno 17 žena (VIDEO)
Zoom UE pre 4 satijoš 33 povezane
Završena sednica parlamenta posle incidenata i tuče, bez rasprave usvojen dnevni red
Beta pre 1 satjoš 158 povezanih
Kakve je povrede dobio policajac kojeg je Kostić isprskao biber sprej
N1 Info pre 2 satajoš 24 povezane
Tragedija u crvenom moru, i dalje se traga za 17 osoba: Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Nedeljnik pre 3 satajoš 27 povezanih