Povezane vesti
Trump rekao kako jedini može pobijediti na izborima 2024.
Slobodna Evropa 29.07.2023
Republikanski kandidati za predsjednika Sjedinjenih Država u petak, 28. jula prvi put su se okupili na pozornici u saveznoj državi Iowa. Glavni suparnici, Donald Trump i Ron DeSantis, dominirali su godišnjom proslavom republikanaca pod nazivom Lincoln… »
Tramp tvrdi da je jedini republikanski kandidat koji može da pobedi Bajdena
Euronews 29.07.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je na predizbornom skupu u saveznoj državi Ajovi da je on jedini republikanski kandidat koji može da pobedi kandidata demokrata i aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena. Tramp je učestvovao na predizbornom… »
Tramp: Ja sam jedini republikanac koji može da pobedi na predsedničkim izborima
Politika 29.07.2023
VAŠINGTON – Na predstavljanju potencijalnih republikanskih kandidata u narednoj trci za Belu kuću, održanom u Ajovi, bivši predsednik Donald Tramp je izjavio da je on jedini republikanac koji može da pobedi na izborima 2024. godine. Potencijalni… »
Tramp samouveren: Ja sam jedini republikanac koji može da pobedi na predsedničkim izborima
Euronews 29.07.2023
Na predstavljanju potencijalnih republikanskih kandidata u narednoj trci za Belu kuću, održanom u Ajovi, bivši predsednik Donald Tramp je izjavio da je on jedini republikanac koji može da pobedi na izborima 2024. godine. Potencijalni republikanski… »
Vesti dana »
Proleće „virnulo“ u Niš: danas i do 15 stepeni, ali jutro još podseća da je zima tek prošla
Niške vesti pre 13 minutajoš 17 povezanih
Američki zvaničnici priznali da nema podataka da je Iran planirao da prvi napadne SAD
Politika pre 43 minutajoš 20 povezanih
Hitna pomoć: Muškarac uboden nožem u Beogradu, puno poziva zbog pijanstva
Insajder pre 58 minutajoš 13 povezanih
Jokićeva neverovatna partija nedovoljna za Minesotu - Timbervulvsi prvi put srušili Denver
B92 pre 8 minutajoš 14 povezanih