Повезане вести

Вучић: Нису паметни у Звезди и Партизану, ми их финансирамо

Вучић: Нису паметни у Звезди и Партизану, ми их финансирамо

Спорт клуб 29.07.2023
Александар Вучић, председник Србије, у једном од својих интервјуа на једној телевизији са националном фреквенцијом, између осталог дотакао се поново Црвене звезде и Партизана, овај пут највише њихових кошаркашких секција. За… »
Бахати Вучић понижава Звезду и Партизан као никад пре: Не признаје заслуге за успехе, онда најавио да ће оба клуба играти…

Бахати Вучић понижава Звезду и Партизан као никад пре: Не признаје заслуге за успехе, онда најавио да ће оба клуба играти…

Нова 29.07.2023
Како му је само лако да из улоге жртве скочи у понижавање осталих. Председник Србије Александар Вучић је желео да убеди српски народ да је управо он (како себи воли да тепа у последње време – држава) заслужан за наступе Црвене… »
Вучић о звезди и Партизану: Причају да сам крив што су црно-бели освојили АБА лигу, оба тима ће играти Фајнал фор

Вучић о звезди и Партизану: Причају да сам крив што су црно-бели освојили АБА лигу, оба тима ће играти Фајнал фор

Вечерње новости 29.07.2023
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић гостовао је на "ТВ Прва" у јутарњем програму, где се дотакао кошаркашких клубова Црвене звезде и Партизана. Фото: Тањуг/САВА РАДОВАНОВИЋ Он сматра да ће оба вечита ривала играти Фајнал фор… »

Вести дана »