Povezane vesti

Vučić: Nisu pametni u Zvezdi i Partizanu, mi ih finansiramo

Vučić: Nisu pametni u Zvezdi i Partizanu, mi ih finansiramo

Sport klub 29.07.2023
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, u jednom od svojih intervjua na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom, između ostalog dotakao se ponovo Crvene zvezde i Partizana, ovaj put najviše njihovih košarkaških sekcija. Za dobre rezultate te dve… »
Bahati Vučić ponižava Zvezdu i Partizan kao nikad pre: Ne priznaje zasluge za uspehe, onda najavio da će oba kluba igrati…

Bahati Vučić ponižava Zvezdu i Partizan kao nikad pre: Ne priznaje zasluge za uspehe, onda najavio da će oba kluba igrati…

Nova 29.07.2023
Kako mu je samo lako da iz uloge žrtve skoči u ponižavanje ostalih. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je želeo da ubedi srpski narod da je upravo on (kako sebi voli da tepa u poslednje vreme – država) zaslužan za nastupe Crvene zvezde i Partizana. U… »
Vučić o zvezdi i Partizanu: Pričaju da sam kriv što su crno-beli osvojili ABA ligu, oba tima će igrati Fajnal for

Vučić o zvezdi i Partizanu: Pričaju da sam kriv što su crno-beli osvojili ABA ligu, oba tima će igrati Fajnal for

Večernje novosti 29.07.2023
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na "TV Prva" u jutarnjem programu, gde se dotakao košarkaških klubova Crvene zvezde i Partizana. Foto: Tanjug/SAVA RADOVANOVIĆ On smatra da će oba večita rivala igrati Fajnal for Evrolige u narednoj sezoni i… »

Vesti dana »

Potvrđena suspenzija! Dušan Mandić propušta dve utakmice

Potvrđena suspenzija! Dušan Mandić propušta dve utakmice

Sport klub pre 33 minutajoš 33 povezane
Večeras dočekujemo Srpsku novu godinu

Večeras dočekujemo Srpsku novu godinu

Pirotske vesti pre 27 minutajoš 20 povezanih
RHMZ objavio kakvo nas vreme čeka do kraja nedelje

RHMZ objavio kakvo nas vreme čeka do kraja nedelje

Glas Zaječara pre 58 minutajoš 23 povezane