Повезане вести
Вучић: Избора ће бити када опозиција хоће, гледам да им услишим све жеље
Бета 29.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће избора бити када опозиција "хоће" али "више не зна хоће ли они изборе или неће". "Гледам да им услишим све жеље", рекао је Вучић, у интевјуу за ТВ Прву одговарајући на… »
Вучић: Избори најкасније до маја наредне године.
У центар 29.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће бити избора када год то опозиција хоће, а најкасније до маја наредне године. „Више не знам да ли они хоће изборе. Гледам да им испуним све жеље. Ако не буде великих жеља… »
Вучић: Избори најкасније до маја наредне године, просечна плата 2025. године ће бити 1.024 евра
Југмедиа 29.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће бити избора када год то опозиција хоће, а најкасније до маја наредне године. „Више не знам да ли они хоће изборе. Гледам да им испуним све жеље. Ако не буде великих жеља… »
Још једно обраћање Вучића: Још једном о свему и свачему и изборима
Време 29.07.2023
Председник и телевизија Председник Србије се данас определио за ТВ Прва да би у уобичајном вишеделном монологу поновио оно што нон стоп прича пред укљученим камерама, а у игру је увукао и „малог Ђокицу“ Прочитајте још… »
Избори најкасније до маја наредне године; ЕКСПО 2027. круна мог мандата
РТВ 29.07.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће бити избора када год то опозиција хоће, а најкасније до маја наредне године. "Више не знам да ли они хоће изборе. Гледам да им испуним све жеље. Ако не буде… »
Вучић: Избори најкасније до маја наредне године
ИндексОнлине 29.07.2023
БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће бити избора када год то опозиција хоће, а најкасније до маја наредне године. “Више не знам да ли они хоће изборе. Гледам да им испуним све жеље. Ако не буде… »
РТК 29.07.2023
Глас Западне Србије 29.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће бити избора када год то опозиција хоће, а најкасније до маја наредне године. "Више не знам да ли они хоће изборе. Гледам да им испуним све жеље. Ако не буде великих жеља… »
Избори у априлу или мају? Вучић о изласку на биралишта: Више ни не знам да ли их опозиција хоће или неће
Блиц 29.07.2023
Избора ће бити када год опозиција хоће, мада више ни не знам да ли их хоће или неће, рекао је председник Србије Александар Вучић говорећи о потенцијалном одржавању ванредних избора у Србији. - Гледам да им испуним све жеље. Ако… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа због пада надстрешнице у Новом Саду
Н1 Инфо пре 21 минутајош 17 повезаних

Летње жеге, па први снег? Чубрило најављује временски ролеркостер! Шта нам доноси крај септембра
Дневник пре 1 сатјош 22 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 17 минутајош 16 повезаних

Приведена тројица пољопривредника због инцидента на протесту у Новом Саду
Нова пре 57 минутајош 8 повезаних

Трамп тужи Њујорк Тајмс због клевете, тражи 15 милијарди долара одштете
Недељник пре 17 минутајош 16 повезаних