Povezane vesti
Prvo je htela da me poljubi, a onda me gađala čizmom: Sloba otkrio šta je doživeo na jednom nastupu, spomenuo i Kiju!
Mondo 29.07.2023
Sloba Radanović koji leto provodi radno, otkrio i šta misli o negativnim komentarima koje dobija na društvenim mrežama. Sloba Radanović koji leto provodi radno, otkrio i šta misli o negativnim komentarima koje dobija na društvenim mrežama Pevač Sloba… »
"Krenula je da me poljubi u usta, pa me gađala čizmom": Sloba otkrio kakvu neprijatnost je doživeo, pa spomenuo Kiju: "To je…
Blic 29.07.2023
Folk pevač Sloba Radanović otkrio je da mnogo radi, te ispričao neprijatnu situaciju koju je doživeo na jednom nastupu. - Nemam slobodnih termina, baš sam bukiran. Svaki dan nastupam, ali stignem i da se okupam i da odem u teretanu. Redovno treniram, ne… »
Vesti dana »
Beogradski zborovi organizuju marš: Šetnja gradom duga 39 kilometara
Radio 021 pre 3 satajoš 6 povezanih
"Nikad nije bilo ovako, srce mi je lupalo" Stanovnici Teherana u strahu, bombe padaju svuda! Amerika sprema desant? Hamas poslao čudnu poruku Iranu! (video)
Kurir pre 6 minutajoš 36 povezanih
Sorensen: Primena Zakona o strancima počinje sutra, ali uz dodatne mere
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Danas do +21, ali popodne u ovim delovima Srbije kiša! Zbog jedne pojave RHMZ upalio alarm: "Moguće su štete"
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Zvezdi se u ovim mečevima lomi sezona: Evo šta je čeka do kraja Evrolige, sanja se Top 4 i F4 u Atini
Telegraf pre 30 minutajoš 27 povezanih