Povezane vesti
"Gradsko zelenilo": Na redu završne intervencije u parkovima i na drugim zelenim površinama
Moj Novi Sad 29.07.2023
Od 19. do 28. jula Gradsko zelenilo je zbog posledica olujnog nevremena imalo 2.099 intervencija na teritoriji Novog Sada. Ekipe "Zelenila", kojima pomažu radnici drugih gradskih komunalnih preduzeća, privatnih kompanija i volonteri, i dalje saniraju… »
Završne sanacije posledica nevremena u parkovima u Novom Sadu, "Štrand" ponovo otvoren
RTV 29.07.2023
NOVI SAD - Novosadska gradska plaža "Štrand" od danas je, posle osam dana, ponovo otvorena za posetioce, a ulaz će celog dana biti slobodan, saopštilo je Gradsko zelenilo Novi Sad. Kako se navodi u saopštenju, trenutno je u funkciji park kod Ranžirne… »
Vesti dana »
Leto ne popušta: Temperature do 35 stepeni i početkom septembra, nema dugotrajnijeg zahlađenja
Ozon pre 8 minutajoš 37 povezanih
6.000 dinara pomoći za punoletne građane – Poznati datumi prijave i isplate
Stav.life pre 23 minutajoš 22 povezane
Požar kod Rečice u opštini Bojnik pod kontrolom, ali se vatra proširila ka Turjanu i Vujanovu
Rešetka pre 8 minutajoš 23 povezane
"Iznenađeni su što sam najavio izbore?" Vučić obilazi četiri okruga u Srbiji: "Izašao sam im u susret, nisu mnogo srećni, žive u iracionalnom svetu" (video)
Blic pre 8 minutajoš 20 povezanih
Vlada Srbije donela odluku: Minimalna mesečna zarada oko 70.000 dinara
Plus online pre 3 minutajoš 18 povezanih