Povezane vesti
Ulična rasveta i dalje nije u funkciji u pojedinim delovima grada
Moj Novi Sad 29.07.2023
Zbog olujnog nevremena koje je zadesilo naš grad 19. i 21. jula, ulična javna rasveta trenutno nije u funkciji u pojedinim delovima grada i u prigradskim naseljima. Sa ovim problemom suočavaju se mnogi sugrađani, poput stanovnika Telepa, Adamovićevog… »
Mnoga gradska i prigradska naselja bez električne energije Struja u domaćinstvima prioritet, ulična rasveta će sačekati
Dnevnik 29.07.2023
Ulična javna rasveta u pojedinim delovima grada, kao i u prigradskim naseljima, trenutno nije u funkciji zbog olujnog nevremena koje je zadesilo Novi Sad 19. i 21. jula. Mnogi sugrađani se suočavaju sa ovim problemom od prethodnog vikenda, poput… »
Vesti dana »
"Za jednom osobom se traga", Ivica Dačić otkrio detalje hapšenja muškarca koji je bacio bombu na kuću Zdravka Čolića
Blic pre 6 minutajoš 5 povezanih
„Trebalo bi da bude veoma zabrinut“: Tramp poslao upozorenje ajatolahu Hamneiju nakon novih tenzija SAD i Irana
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
"Idem da nastavim ono što sam počela..." Bivša tužiteljka za kojom je raspisana poternica u Crnoj Gori ostavila pismo pre bekstva
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
„Dok sam ja predsednik, Srbija će biti na evropskom putu“: Vučić za Rojters o snabdevanju gasom, korupciji, pravosudnim zakonima i vanrednim izborima
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
"Sledeći korak je da se selim!" Saša Kovačević frapiran zbog vesti da je bačena bomba na kuću Zdravka Čolić
Telegraf pre 26 minutajoš 1 povezana