Povezane vesti
Predlog iz Dume: u Rusiji zabraniti Barbi
Politika 29.07.2023
Lutke koje se prodaju u Rusiji ne treba da budu deo propagande vrednosti koje su netradicionalne za našu zemlju, rekla je za Sputnjik član Odbora Dume za međunarodna pitanja Marija Butina. „Kategorično sam protiv toga da se u našim prodavnicama… »
Neki bi da zabrane barbiku u Rusiji jer širi LGBT propagandu
N1 Info 29.07.2023
Član Odbora Dume za međunarodna pitanja Marija Butina rekla je da je protiv toga da se u prodavnicima u Rusiji prodaje lutka Barbi koja je, kako kaže, pokretač LGBT agende, što je zakonom zabranjeno. Butina je rekla da lutke koje se prodaju u Rusiji… »
Ruskoj Dumi "smeta" Barbi lutka: "Imamo naše prelepe igračke sa pravom porukom"
Euronews 29.07.2023
Dečije lutke koje se prodaju u Rusiji ne bi trebalo da promovišu netradicionalne vrednosti za zemlju, izjavila je članica Komiteta Državne dume za međunarodne poslove Marija Butina. "Kategorički sam protiv pojavljivanja lutaka u našim prodavnicama… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih

Brojanje po Vučiću: Znaju da šetaju levo-desno, pa deluje da ih je više
Vreme pre 5 satijoš 21 povezana

„Javni servis ima obeveze prema građanima, kome služite“: Govor profesora ispred zgrade RTS-a
N1 Info pre 49 minutajoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 2 satajoš 46 povezanih