Povezane vesti
Prioritet je suzbijanje svih oblika nasilja
Politika 30.07.2023
Da sam isluženi politički kadar, doživljaj je nekih ljudi. Znam da ima nevernih Toma kada sam ja u pitanju. Neka me ocene kada se moj mandat bude završio. Za mesec dana đaci će se vratiti u školske klupe, a nova ministarka prosvete profesor dr Slavica… »
Đukić Dejanović: Od januara veće plate za prosvetne radnike
Dnevnik 30.07.2023
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je da će joj prioritet u radu biti suzbijanje svih oblika nasilja i navela da je pri kabinetu premijerke formiran tim koji na tome predano radi, a da će deo za koji je Ministarstvo prosvete zaduženo… »
Đukić Dejanović: Prioritet u radu će mi biti suzbijanje nasilja u školama
Euronews 30.07.2023
Prioritet u radu će mi biti suzbijanje svih oblika nasilja, posebno vršnjačkog u školama, izjavila je ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović i navela da je pri kabinetu premijerke formiran tim koji na tome predano radi, a da će deo za koji je… »
Đukić Dejanović: Ne sme se dozvoliti da nastavnik nema para za potrošačku korpu
Danas 30.07.2023
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović kazala je da se prosvetnim radnicima mora obezbediti veći autoritet, kao i da se ne sme dozvoliti da neko ko radi kao nastavnik i izdržava četvoročlanu porodicu nema para za potrošačku korpu. Ona je za današnji… »
Đukić Dejanović: Ne sme se dozvoliti da nastavnik nema para za potrošačku korpu
N1 Info 30.07.2023
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović kazala je da se prosvetnim radnicima mora obezbediti veći autoritet, kao i da se ne sme dozvoliti da neko ko radi kao nastavnik i izdržava četvoročlanu porodicu, nema para za potrošačku korpu. Ona je za list… »
Vesti dana »

Šok! Evropa "minira" sastanak Trampa i Putina: Zvaničnici EU i Ukrajine ponudili kontrapredlog, žele da budu uključeni u pregovore!
Kurir pre 30 minutajoš 26 povezanih

Debakl Čukaričkog u Surdulici: Radnik "plesao" za prvi trijumf u sezoni, Brđani bez rešenja
Telegraf pre 10 minutajoš 41 povezana

Na pravom mestu, u pravo vreme! Pogledajte kako je Katai doneo prednost Zvezdi protiv TSC-a
Telegraf pre 20 minutajoš 25 povezanih

Da li bi Ankoridž na Aljasci mogao biti mesto istorijskog sastanka; Makron: Budućnost Ukrajine se ne može odrediti bez Ukrajinaca
RTS pre 1 satjoš 149 povezanih

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih