Повезане вести
Приоритет је сузбијање свих облика насиља
Политика 30.07.2023
Да сам ислужени политички кадар, доживљај је неких људи. Знам да има неверних Тома када сам ја у питању. Нека ме оцене када се мој мандат буде завршио. За месец дана ђаци ће се вратити у школске клупе, а нова министарка… »
Ђукић Дејановић: Од јануара веће плате за просветне раднике
Дневник 30.07.2023
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић изјавила је да ће јој приоритет у раду бити сузбијање свих облика насиља и навела да је при кабинету премијерке формиран тим који на томе предано ради, а да ће део за који је… »
Ђукић Дејановић: Приоритет у раду ће ми бити сузбијање насиља у школама
Еуроневс 30.07.2023
Приоритет у раду ће ми бити сузбијање свих облика насиља, посебно вршњачког у школама, изјавила је министарка просвете Славица Ђукић Дејановић и навела да је при кабинету премијерке формиран тим који на томе предано ради, а да… »
Ђукић Дејановић: Не сме се дозволити да наставник нема пара за потрошачку корпу
Данас 30.07.2023
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић казала је да се просветним радницима мора обезбедити већи ауторитет, као и да се не сме дозволити да неко ко ради као наставник и издржава четворочлану породицу нема пара за потрошачку… »
Ђукић Дејановић: Не сме се дозволити да наставник нема пара за потрошачку корпу
Н1 Инфо 30.07.2023
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић казала је да се просветним радницима мора обезбедити већи ауторитет, као и да се не сме дозволити да неко ко ради као наставник и издржава четворочлану породицу, нема пара за потрошачку… »
Вести дана »

Усвојене измене и допуне Закона о планирању и изградњи и државном премеру и катастру, скупље судске таксе, посебни поступци ради реализације Експа...
РТВ пре 1 сатјош 45 повезаних

"Има много трачева и спекулација": Песков се огласио о састанку Путина и Трампа: Председници воле да раде ефикасно!
Блиц пре 13 минутајош 77 повезаних

Седми дан како студенти из Новог Пазара пешаче, долазак у Пожегу предвиђен у 20 часова
Данас пре 28 минутајош 25 повезаних

Дошао је на ново гробље да испрати бившег таста Био је у браку са генераловом ћерком Маријом, па оженио наследницу познате водитељке (видео)
Ало пре 13 минутајош 23 повезане

Пљачка у Лувру: За седам минута украли накит 'непроцењиве' вредности
BBC News пре 28 минутајош 20 повезаних