Povezane vesti
Prioritet je suzbijanje svih oblika nasilja
Politika 30.07.2023
Da sam isluženi politički kadar, doživljaj je nekih ljudi. Znam da ima nevernih Toma kada sam ja u pitanju. Neka me ocene kada se moj mandat bude završio. Za mesec dana đaci će se vratiti u školske klupe, a nova ministarka prosvete profesor dr… »
Đukić Dejanović: Od januara veće plate za prosvetne radnike
Dnevnik 30.07.2023
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je da će joj prioritet u radu biti suzbijanje svih oblika nasilja i navela da je pri kabinetu premijerke formiran tim koji na tome predano radi, a da će deo za koji je Ministarstvo prosvete… »
Đukić Dejanović: Prioritet u radu će mi biti suzbijanje nasilja u školama
Euronews 30.07.2023
Prioritet u radu će mi biti suzbijanje svih oblika nasilja, posebno vršnjačkog u školama, izjavila je ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović i navela da je pri kabinetu premijerke formiran tim koji na tome predano radi, a da će deo za koji je… »
Đukić Dejanović: Ne sme se dozvoliti da nastavnik nema para za potrošačku korpu
Danas 30.07.2023
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović kazala je da se prosvetnim radnicima mora obezbediti veći autoritet, kao i da se ne sme dozvoliti da neko ko radi kao nastavnik i izdržava četvoročlanu porodicu nema para za potrošačku korpu. Ona je za… »
Đukić Dejanović: Ne sme se dozvoliti da nastavnik nema para za potrošačku korpu
N1 Info 30.07.2023
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović kazala je da se prosvetnim radnicima mora obezbediti veći autoritet, kao i da se ne sme dozvoliti da neko ko radi kao nastavnik i izdržava četvoročlanu porodicu, nema para za potrošačku korpu. Ona je za… »
Vesti dana »

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 5 satijoš 1 povezana