Повезане вести

Приоритет је сузбијање свих облика насиља

Приоритет је сузбијање свих облика насиља

Политика 30.07.2023
Да сам ислужени политички кадар, доживљај је неких људи. Знам да има неверних Тома када сам ја у питању. Нека ме оцене када се мој мандат буде завршио. За месец дана ђаци ће се вратити у школске клупе, а нова министарка… »
Ђукић Дејановић: Од јануара веће плате за просветне раднике

Ђукић Дејановић: Од јануара веће плате за просветне раднике

Дневник 30.07.2023
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић изјавила је да ће јој приоритет у раду бити сузбијање свих облика насиља и навела да је при кабинету премијерке формиран тим који на томе предано ради, а да ће део за који је… »
Ђукић Дејановић: Приоритет у раду ће ми бити сузбијање насиља у школама

Ђукић Дејановић: Приоритет у раду ће ми бити сузбијање насиља у школама

Еуроневс 30.07.2023
Приоритет у раду ће ми бити сузбијање свих облика насиља, посебно вршњачког у школама, изјавила је министарка просвете Славица Ђукић Дејановић и навела да је при кабинету премијерке формиран тим који на томе предано ради, а да… »
Ђукић Дејановић: Не сме се дозволити да наставник нема пара за потрошачку корпу

Данас 30.07.2023
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић казала је да се просветним радницима мора обезбедити већи ауторитет, као и да се не сме дозволити да неко ко ради као наставник и издржава четворочлану породицу нема пара за потрошачку… »

Н1 Инфо 30.07.2023
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић казала је да се просветним радницима мора обезбедити већи ауторитет, као и да се не сме дозволити да неко ко ради као наставник и издржава четворочлану породицу, нема пара за потрошачку… »

Вести дана »