Povezane vesti
Prioritet je suzbijanje svih oblika nasilja
Politika 30.07.2023
Da sam isluženi politički kadar, doživljaj je nekih ljudi. Znam da ima nevernih Toma kada sam ja u pitanju. Neka me ocene kada se moj mandat bude završio. Za mesec dana đaci će se vratiti u školske klupe, a nova ministarka prosvete profesor dr… »
Đukić Dejanović: Od januara veće plate za prosvetne radnike
Dnevnik 30.07.2023
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je da će joj prioritet u radu biti suzbijanje svih oblika nasilja i navela da je pri kabinetu premijerke formiran tim koji na tome predano radi, a da će deo za koji je Ministarstvo prosvete… »
Đukić Dejanović: Ne sme se dozvoliti da nastavnik nema para za potrošačku korpu
Beta 30.07.2023
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović kazala je da se prosvetnim radnicima mora obezbediti veći autoritet, kao i da se ne sme dozvoliti da neko ko radi kao nastavnik i izdržava četvoročlanu porodicu nema para za potrošačku korpu. Ona je za… »
Novi magazin 30.07.2023
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović kazala je da se prosvetnim radnicima mora obezbediti veći autoritet, kao i da se ne sme dozvoliti da neko ko radi kao nastavnik i izdržava četvoročlanu porodicu nema para za potrošačku korpu. Ona je za… »
Đukić Dejanović: Prioritet u radu će mi biti suzbijanje nasilja u školama
RTV 30.07.2023
BEOGRAD - Prioritet u radu će mi biti suzbijanje svih oblika nasilja, posebno vršnjačkog u školama, izjavila je ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović i navela da je pri kabinetu premijerke formiran tim koji na tome predano radi, a da će deo… »
Đukić Dejanović: Prioritet u radu će mi biti suzbijanje nasilja u školama
Euronews 30.07.2023
Prioritet u radu će mi biti suzbijanje svih oblika nasilja, posebno vršnjačkog u školama, izjavila je ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović i navela da je pri kabinetu premijerke formiran tim koji na tome predano radi, a da će deo za koji je… »
Danas 30.07.2023
Radio 021 30.07.2023
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović kazala je da se prosvetnim radnicima mora obezbediti veći autoritet. Prema njenim rečima, ne sme se dozvoliti da neko ko radi kao nastavnik i izdržava četvoročlanu porodicu, nema para za potrošačku… »
N1 Info 30.07.2023
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović kazala je da se prosvetnim radnicima mora obezbediti veći autoritet, kao i da se ne sme dozvoliti da neko ko radi kao nastavnik i izdržava četvoročlanu porodicu, nema para za potrošačku korpu. Ona je za… »
Vesti dana »
Stiže sneg! Tokom noći zabeleće ovi delovi Srbije, napadaće i do 10 centimetara: Upaljen alarm RHMZ
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
"Svakog dana mislim na žrtve genocida u Srebrenici": General Radislav Krstić ponovo tražio prevremeno puštanje na slobodu iz Haga
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 5 satijoš 1 povezana