Povezane vesti
Carina na ćirilicu
Politika 30.07.2023
Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera za dijasporu, Đorđe Milićević, izjavio je u programu Radiotelevizije Srbije da ćirilične bukvare za srpsku decu koja žive u Hrvatskoj nisu mogli da unesu u ovu državu. Milićević je izjavio… »
Hrvatska carina: Nije zabranjen uvoz knjiga iz Srbije
Vreme 30.07.2023
Srpsko-hrvatska književna razmena Srpski ministar za dijasporu Đorđe Milićević požalio se nedavno da je njemu i njegovoj delegaciji bilo onemogućeno da pređu hrvatsku carinu sa bukvarima za decu. Njegove tvrdnje i izveštavanje medija da se radi o „carini… »
Milićević o potezu Hrvatske: Uvedena nepisana carina na bukvar i ćirilicu
Euronews 30.07.2023
Poštujemo zakone država u regionu, ali suština je da je u Hrvatskoj uvedena nepisana carina na bukvar i ćirilicu, izjavio je danas ministar bez portfelja Đorđe Milićević zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u odnosima sa dijasporom, povodom… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 20 povezanih
RHMZ izdao upozorenje: Vremenske nepogode sa jakim pljuskovima i grmljavinom
NIN pre 19 minutajoš 15 povezanih
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, SAD gađale iranske vojne mete
N1 Info pre 14 minutajoš 13 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 39 minutajoš 13 povezanih