Povezane vesti

Hit pesmu posvetio sponzoruši: Dino pre supruge voleo devojku koja ga je ostavila zbog bogataša - zna i gde je otišla

Hit pesmu posvetio sponzoruši: Dino pre supruge voleo devojku koja ga je ostavila zbog bogataša - zna i gde je otišla

Mondo 31.07.2023
Pevač Dino Merlin održaće tri koncerta u Beogradu krajem godine, a priča o nastanku jedne pesme je hit. Pevač Dino Merlin održaće tri koncerta u Beogradu krajem godine, a priča o nastanku jedne pesme je hit Pevač Dino Merlin će krajem godine, u… »
Ovu pesmu je Dino Merlin posvetio sponzoruši koju je voleo: Slomila mu je srce i otišla sa bogatašem, a onda je nastao…

Ovu pesmu je Dino Merlin posvetio sponzoruši koju je voleo: Slomila mu je srce i otišla sa bogatašem, a onda je nastao…

Blic 31.07.2023
Pevač Dino Merlin ima brojne hitove, a jedna od njegova popularnijih pesama je svakako "Moj je život Švicarska" nastao je kao "posledica" jedne zanimljive situacije i nesrećne ljubavi. Naime, kao mlad momak Dino Merlin se zaljubio u devojku koja je… »
Ovo je žena dina merlina koju krije od javnosti: Njeni roditelji su im branili ljubav, a onda ju je on oteo: "Volela me je i…

Ovo je žena dina merlina koju krije od javnosti: Njeni roditelji su im branili ljubav, a onda ju je on oteo: "Volela me je i…

Blic 30.07.2023
Pevač Dino Merlin retko kada u javnosti pokazuje suprugu Amelu sa kojom ima dvoje dece, a njihova ljubavna priča je veoma interesantna. Kako je pevač jednom i sam rekao, pre braka bili su u vezi pet godina. - Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste… »

Vesti dana »