Povezane vesti
Mandić: Ne znam kako je Spajić uverio Milatovića da ima većinu
Politika 31.07.2023
Andrija Mandić lider Nove srpske demokratije rekao je danas da ne zna kako je Milojko Spajić čelnik Pokreta Evropa sad uverio šefa države Jakova Milatovića da ima podršku potrebnu za formiranje vlade. „Od nas niko nije tražio potpise, a naše… »
Spajić objavio: Imamo većinu za formiranje vlade Crne Gore
Sputnik 31.07.2023
Predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić nakon konsultacija sa predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem, kazao je da misli da su on i delagacija PES ubijedili predsjednika da imaju većinu za mandatara ali i za formiranje nove vlade. Spajić… »
Lider DPS nakon sastanka sa Milatovićem: Niko nema potrebnu podršku da dobije mandat
Euronews 31.07.2023
Lider koalicije okupljene oko Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković rekao je da je u razgovoru sa predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem zaključio da niko nije došao sa potrebnim nivoom podrške da bi dobio mandat. "Obavljene su… »
Spajić sa Milatovićem: Ubedili smo ga da imamo većinu za formiranje nove vlade
N1 Info 31.07.2023
Mislim da smo ubedili predsednika Crne Gore Jakova Milatovića da imamo većinu za mandatara, ali i za formiranje vlade, rekao je lider Pokreta Evropa sad (PES) Milojko Spajić. On je to izjavio nakon što je prisustvovao konsultacijama o mandataru sa… »
Spajić: Mislim da smo ubedili Milatovića da imamo većinu za mandatara i formiranje Vlade
RTS 31.07.2023
Mislim da smo ubedili predsednika Jakova Milatovića da imamo većinu za mandatara, ali i za formiranje Vlade kasnije, rekao je predsednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić nakon konsultacija sa predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem. Milojko… »
Vesti dana »
RHMZ: Od danas snežne padavine, očekuje se od 15 do 35 centimetara snega; U Novom Sadu kiša
RTV pre 1 satjoš 14 povezanih
Snimak pokazuje pravu istinu, Barcokas "zakuvao" sukob u Areni!
Sportske.net pre 1 satjoš 12 povezanih
Napadnuta Rusija, ukrajinci udarili tokom noći! Pogođeno veliko skladište nafte u Rostovskoj oblasti! Ogroman crni dim i dalje kulja! (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih
Solidarnost s FDU: Studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu blokiraće sve tri zgrade
N1 Info pre 42 minutajoš 9 povezanih
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
BBC News pre 1 satjoš 8 povezanih