Povezane vesti

Ivan je u Mihajla iz osvete „sasuo“ sedam metaka, pa pobegao: Otkriveno koga je pucač s Voždovca pozvao nakon napada i…

Ivan je u Mihajla iz osvete „sasuo“ sedam metaka, pa pobegao: Otkriveno koga je pucač s Voždovca pozvao nakon napada i…

Nova 31.07.2023
Ivan N. (49) je uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana jer se sumnjiči da je 25. jula u stanu u Zaplanjskoj ulici ispalio sedam hitaca u Mihajla Č. (51). On se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, a sumnjiči se da je iz bezobzirne… »
Sasuo 7 metaka u metu I njega pozvao! Detalji pucnjave na Voždovcu, podmetnuo požar iz osvete - "Izrešetao sam ga"

Sasuo 7 metaka u metu I njega pozvao! Detalji pucnjave na Voždovcu, podmetnuo požar iz osvete - "Izrešetao sam ga"

Mondo 31.07.2023
I.N. (49) je uhapšen zbog sumnje da je u stanu na Voždovcu u Beogradu ispalio sedam hitaca na M.Č. (51), a otkriveno je i koga je zvao nakon pucnjave. I.N. (49) je uhapšen zbog sumnje da je u stanu na Voždovcu u Beogradu ispalio sedam hitaca na M.Č… »
"Izrešetao sam Mihajla": Pucač iz Zaplanjske do tančina planirao zločin: Posmatrao je stan, podmetnuo zapaljen časopis i…

"Izrešetao sam Mihajla": Pucač iz Zaplanjske do tančina planirao zločin: Posmatrao je stan, podmetnuo zapaljen časopis i…

Blic 31.07.2023
Ivan N. (49) uhapšen je zbog sumnje da je 25. jula u stanu u Zaplanjskoj ulici ispalio sedam hitaca u Mihajla Č. (51), a kako prenose mediji, Ivan je nakon pucnjave pozvao oca i rekao mu da je "izrešetao" Mihajla. Ivanu je određen pritvor do 30 dana… »

Vesti dana »