Повезане вести

Иван је у Михајла из освете „сасуо“ седам метака, па побегао: Откривено кога је пуцач с Вождовца позвао након напада и…

Иван је у Михајла из освете „сасуо“ седам метака, па побегао: Откривено кога је пуцач с Вождовца позвао након напада и…

Нова 31.07.2023
Иван Н. (49) је ухапшен и одређен му је притвор до 30 дана јер се сумњичи да је 25. јула у стану у Заплањској улици испалио седам хитаца у Михајла Ч. (51). Он се на саслушању у тужилаштву бранио ћутањем, а сумњичи се да је… »
Сасуо 7 метака у мету И њега позвао! Детаљи пуцњаве на Вождовцу, подметнуо пожар из освете - "Изрешетао сам га"

Сасуо 7 метака у мету И њега позвао! Детаљи пуцњаве на Вождовцу, подметнуо пожар из освете - "Изрешетао сам га"

Мондо 31.07.2023
И.Н. (49) је ухапшен због сумње да је у стану на Вождовцу у Београду испалио седам хитаца на М.Ч. (51), а откривено је и кога је звао након пуцњаве. И.Н. (49) је ухапшен због сумње да је у стану на Вождовцу у Београду испалио… »
"Изрешетао сам Михајла": Пуцач из Заплањске до танчина планирао злочин: Посматрао је стан, подметнуо запаљен часопис и сасуо…

"Изрешетао сам Михајла": Пуцач из Заплањске до танчина планирао злочин: Посматрао је стан, подметнуо запаљен часопис и сасуо…

Блиц 31.07.2023
Иван Н. (49) ухапшен је због сумње да је 25. јула у стану у Заплањској улици испалио седам хитаца у Михајла Ч. (51), а како преносе медији, Иван је након пуцњаве позвао оца и рекао му да је "изрешетао" Михајла. Ивану је… »

Вести дана »