Povezane vesti
Madona se zahvalila porodici i prijateljima na podršci: „Srećna sam što sam živa“
Danas 31.07.2023
Jedan mesec nakon hospitalizacije zbog ozbiljne bakterijske infekcije, Madona se zahvalila kolegama, porodici i prijateljima zbog njihove podrške. Na svom Instagramu pevačica je nazvala njihovu ljubav „najboljim lekom“ i istakla „kada je bilo teško, moja… »
Madona: Srećna sam što sam živa
Vesti online 31.07.2023
Pop zvezda Madona izjavila je da je ”srećna što je živa”, nakon što je nedavno hospitalizovana zbog bakterijske infekcije. – Ljubav porodice i prijatelja najbolji je lek – napisala je ona u objavi na Instagramu, u kojoj su i fotografije sa njeno dvoje… »
Madona: Srećna sam što sam živa
N1 Info 31.07.2023
Pevačica Madona (64) zahvalila je porodici i prijateljima na podršci nakon što je prošlog meseca bila u bolnici zbog ozbiljne bakterijske infekcije. Dodala je da je srećna što je živa. Pevačica je ranije kazala da je „na putu oporavka“ pošto je nekoliko… »
Vesti dana »
uživo kriza na bliskom istoku Tramp zapretio Iranu:Vreme vam ističe, bolje da požurite ili od vas neće ostati ništ
Euronews pre 33 minutajoš 37 povezanih
VJT najavilo žalbu na odluku da jedina žena uhapšena zbog ubistva Nešovića na Senjaku bude u kućnom pritvoru, objavili na koji način je učestvovala
Nova pre 29 minutajoš 88 povezanih
Momci iz benda Lavina sleteli u Beograd nakon Evrovizije. Pometnja na aerodromu, svi gledaju u njih (video)
Blic pre 9 minutajoš 29 povezanih
Ovo je tabela Superlige Srbije pred poslednje kolo: Zbog ovoga Partizan više ne može na drugo mesto
Telegraf pre 8 minutajoš 58 povezanih