Povezane vesti
Madona se zahvalila porodici i prijateljima na podršci: „Srećna sam što sam živa“
Danas 31.07.2023
Jedan mesec nakon hospitalizacije zbog ozbiljne bakterijske infekcije, Madona se zahvalila kolegama, porodici i prijateljima zbog njihove podrške. Na svom Instagramu pevačica je nazvala njihovu ljubav „najboljim lekom“ i istakla „kada je bilo teško, moja… »
Madona: Srećna sam što sam živa
Vesti online 31.07.2023
Pop zvezda Madona izjavila je da je ”srećna što je živa”, nakon što je nedavno hospitalizovana zbog bakterijske infekcije. – Ljubav porodice i prijatelja najbolji je lek – napisala je ona u objavi na Instagramu, u kojoj su i fotografije sa njeno dvoje… »
Madona: Srećna sam što sam živa
N1 Info 31.07.2023
Pevačica Madona (64) zahvalila je porodici i prijateljima na podršci nakon što je prošlog meseca bila u bolnici zbog ozbiljne bakterijske infekcije. Dodala je da je srećna što je živa. Pevačica je ranije kazala da je „na putu oporavka“ pošto je nekoliko… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane

"Fudbal je pokazao surovu stranu" Blagojević o propuštenim prilikama, Đurđeviću, pa poslao jasnu poruku
Kurir pre 1 satjoš 4 povezane