Povezane vesti

"Srećna sam što sam živa": Madona se oglasila na Instagramu

"Srećna sam što sam živa": Madona se oglasila na Instagramu

Večernje novosti 31.07.2023
POP zvezda Madona izjavila je da je ''srećna što je živa'', nakon što je nedavno hospitalizovana zbog bakterijske infekcije. 2008. Foto AP - Ljubav porodice i prijatelja najbolji je lek - napisala je ona u objavi na Instagramu, u kojoj su i… »
Madona se zahvalila porodici i prijateljima na podršci: „Srećna sam što sam živa“

Madona se zahvalila porodici i prijateljima na podršci: „Srećna sam što sam živa“

Danas 31.07.2023
Jedan mesec nakon hospitalizacije zbog ozbiljne bakterijske infekcije, Madona se zahvalila kolegama, porodici i prijateljima zbog njihove podrške. Na svom Instagramu pevačica je nazvala njihovu ljubav „najboljim lekom“ i istakla „kada je bilo… »
Madona: Srećna sam što sam živa

Vesti online 31.07.2023
Pop zvezda Madona izjavila je da je ”srećna što je živa”, nakon što je nedavno hospitalizovana zbog bakterijske infekcije. – Ljubav porodice i prijatelja najbolji je lek – napisala je ona u objavi na Instagramu, u kojoj su i fotografije sa… »

N1 Info 31.07.2023
Pevačica Madona (64) zahvalila je porodici i prijateljima na podršci nakon što je prošlog meseca bila u bolnici zbog ozbiljne bakterijske infekcije. Dodala je da je srećna što je živa. Pevačica je ranije kazala da je „na putu oporavka“ pošto… »

Vesti dana »