Povezane vesti
Direktorka UM pisala Žiofreu povodom sprečavanja novinara N1 i Nove da rade
Nova 31.07.2023
Izvršna direktorka United Medie Aleksandra Subotić uputila je pismo šefu delegacije EU u Srbiji Emanueleu Žiofreu u kom ga je obavestila da je na događaju kojem je i on sam prisustvovao, novinarima N1 i Nove fizički bilo onemogućeno da postave… »
N1 Info 31.07.2023
Izvršna direktorka United Medie Aleksandra Subotić uputila je pismo šefu delegacije EU u Srbiji Emanueleu Žiofreu u kom ga je obavestila da je na događaju kojem je i on sam prisustvovao, novinarima N1 i Nove fizički bilo onemogućeno da postave… »
Danas 31.07.2023
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 19 minutajoš 1 povezana