Povezane vesti
Pretukao 14 ljudi, a Jusuf zbog njega igra košarku: Evo ko je Hariz Nurkić, policajac iz Tuzle!
Mondo 31.07.2023
Jusuf Nurkić danas nema nikakav kontakt sa njim, a svojevremeno je zbog neobične situacije u kojoj se Hariz našao počeo da trenira košarku. Jusuf Nurkić danas nema nikakav kontakt sa njim, a svojevremeno je zbog neobične situacije u kojoj se Hariz našao… »
Jusuf Nurkić pobesneo nakon očeve izjave: "On je izrod i ljudski ološ, zlostavljao je majku i mene!"
Mondo 31.07.2023
Najbolji košarkaš iz Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić objasnio kako se dogodilo da na venčanje ne pozove oca. Najbolji košarkaš iz Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić objasnio kako se dogodilo da na venčanje ne pozove oca. Jedan od najboljih košarkaša u… »
Nurkić nije zvao oca na svadbu: Ovo je velika sramota za mene, ne pita me imam li para za lekove
Dnevnik 31.07.2023
Jedan od najboljih evropskih košarkaša u NBA, Jusuf Nurkić, za vikend se venčao i proslavio svadbu sa svojom izabranicom Eminom Durić. Bosanskohercegovački reprezentativac je priredio glamurozno i elitno slavlje u Splitu, na tvrđavi Lovrijenac, kome su… »
Jusuf Nurkić nije zvao oca na svadbu! Potresna ispovest: Ne mogu više, ovo je velika sramota za mene!
Mondo 31.07.2023
Otac Jusufa Nurkića se oglasio i govorio o odnosu sa sinom. Otac Jusufa Nurkića se oglasio i govorio o odnosu sa sinom Poznati NBA košarkaš iz BiH Jusuf Nurkić venčao se prošlog vikenda u Dubrovniku sa izabranicom Eminom Durić, a njegov otac tvrdi da… »
Vesti dana »
Tužioci: Dokazali smo da su Tači i saoptuženi imali i sproveli zločinačku nameru
Vesti online pre 12 minutajoš 41 povezana
Novi dug po starim bilansima: Januarski krediti veći za 15,2 odsto, sa otplatom najviše kasne preduzetnici
Biznis.rs pre 3 satajoš 30 povezanih
Lindzi Von podvrgnuta još jednoj operaciji posle pada na Zimskim olimpijskim igrama
Euronews pre 42 minutajoš 25 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 7 satijoš 8 povezanih
Orban čestitao Karanu na izbornoj pobedi za predsednika Republike Srpske
Euronews pre 2 satajoš 81 povezana