Povezane vesti
Cvetanović uzvraća udarac: Ko je imovinu sticao kao vlast a kako će tačno da se naplati dug Džinsiju koji je na imovinu…
Jug press 31.07.2023
LESKOVAC Gradonačelnik Goran Cvetanović je danas nenajavljeno zakazao konferenciju na kojoj je odgovarao na optužbe iznete od strane opozicije. „Nikada nisam bežao od činjenice da sam javna ličnost, da sam političar koji je na poziciji… »
Gradonačelnik o Cakiću, Zdravkoviću, doktoru Miciju, zgradama za koje tvrde da su njegove…
Jugmedia 31.07.2023
Nikada nisam bežao od činjenice da sam javna ličnost, da sam političar koji je na poziciji odgovornosti i da to sa sobom nosi negativne reakcije, opravdane i neopravdane kritike, arena u kojoj sam se borio sa politčkim neistomišljenicima je uvek… »
Vesti dana »

Mašinerija laži Aleksandra Vučića se raspala na „zvučnom topu“: Da li je Ivica Dačić ključni šraf koji je popustio
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Brojanje po Vučiću: Znaju da šetaju levo-desno, pa deluje da ih je više
Vreme pre 5 satijoš 21 povezana

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 6 satijoš 14 povezanih

"Od Delija sam se oprostio pre 20 dana": Saša Ilić na emotivan način poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 15 minutajoš 46 povezanih