Povezane vesti
"Pucao je po deci, sakrio sam ih u tuš kabinu": Potresne ispovesti ranjenih u masakru u Sisku: "Žena i ja smo pokušali da ga…
Blic 31.07.2023
Dvojica muškaraca koji su ranjeni u nedavnoj pucnjavi kod Siska u svojoj ispovesti ispričali su kako izgleda oporavak nakon događaja koji je ostavio dubok trag u njihovim životima, ali i celom naselju u kom je došlo do krvoprolića, u kom je ubijena jedna… »
„Pucao je po deci, sakrio sam ih u tuš kabinu zajedno sa ženom“: Potresne ispovesti ljudi koji su preživeli pucnjavu u Sisku…
Nova 31.07.2023
Dvojica muškaraca koji su ranjeni u nedavnoj pucnjavi kod Siska progovorili su za N1 o iskustvu oporavka nakon događaja koji je ostavio dubok trag u zajednici. “Ja čoveka ne poznajem, nekoliko puta sam ga video, nije se družio ni s kim iz naše ulice… »
Vesti dana »
Predsednik iranskog parlamenta poručio Trampu: "Vaši nepromišljeni potezi vuku SAD u živi pakao"
Nova pre 2 satajoš 56 povezanih
Šok obrt za Uskrs! Iz Skandinavije ka Srbiji juri vremenska nepogoda, objavljen tačan datum kada kreće haos: Temperatura pada na 1 stepen, evo gde će padati sneg
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Glas Zaječara pre 11 satijoš 21 povezana
Koalicija oko SNS osvojila 63,26 odsto glasova u Majdanpeku, u skupštinu ušle još dve liste
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 12 povezanih