Повезане вести
"Пуцао је по деци, сакрио сам их у туш кабину": Потресне исповести рањених у масакру у Сиску: "Жена и ја смо покушали да га…
Блиц 31.07.2023
Двојица мушкараца који су рањени у недавној пуцњави код Сиска у својој исповести испричали су како изгледа опоравак након догађаја који је оставио дубок траг у њиховим животима, али и целом насељу у ком је дошло до… »
„Пуцао је по деци, сакрио сам их у туш кабину заједно са женом“: Потресне исповести људи који су преживели пуцњаву у Сиску…
Нова 31.07.2023
Двојица мушкараца који су рањени у недавној пуцњави код Сиска проговорили су за Н1 о искуству опоравка након догађаја који је оставио дубок траг у заједници. “Ја човека не познајем, неколико пута сам га видео, није се дружио ни… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Данас без струје у Београду делови ових 6 општина: Искључења крећу већ од 8, а негде је неће бити све до 18 сати
Курир пре 36 минутајош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 27 минутајош 1 повезана
Данас почиње пријава објеката за легализацију на основу закона Свој на своме
Телеграф пре 21 минутајош 4 повезане
Ово је нови курс евра: Мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 31 минутајош 2 повезане