Повезане вести

„Сломио сам лобању, крварење ми је притискало мозак“: Звезда серије „Еуфорија“ у детињству је био на корак до смрти

„Сломио сам лобању, крварење ми је притискало мозак“: Звезда серије „Еуфорија“ у детињству је био на корак до смрти

Нова 01.08.2023
Изненадна смрт глумца Ангуса Клауда шокирала је свет, а о узроку се данима спекулише. Звезда серије „Еуфорија“ протеклог месеца прославио је 25. рођендан, али је убрзо након тога преминуо његов отац. Овај догађај Ангусу је пао… »
Омиљени глумац фанова серије „Еуфорија“, Ангус Клауд, преминуо у 25. години живота

Омиљени глумац фанова серије „Еуфорија“, Ангус Клауд, преминуо у 25. години живота

Данас 01.08.2023
Млади глумац из популарне серије Еуфорија, Ангус Клауд, преминуо је у 25. години живота. Глумац је преминуо у својој кући у Оукланду, пише ТМЗ. „Прошле недеље сахранио је свог оца и интензивно се борио са овим губитком. Једина… »
Преминуо глумац Ангус Клауд, звезда серије “Еуфорија”

Преминуо глумац Ангус Клауд, звезда серије “Еуфорија”

Вести онлине 01.08.2023
Ангус Клауд, глумац из популарне серије Еуфорија, преминуо је у 25. години живота, саопштила је породица. Глумац је преминуо у понедељак у породичној кући у Оукланду, у Калифорнији, преноси ББЦ. Клауд је прошле седмице сахранио… »
Лобања му била сломљена, крварење притискало мозак Ангус је пре 10 година био на ивици смрти, а ево како се спасио

Лобања му била сломљена, крварење притискало мозак Ангус је пре 10 година био на ивици смрти, а ево како се спасио

Ало 01.08.2023
Вест да је Ангус Клауд, звезда серије "Еуфорија", преминуо у 25. години шокирала је не само Холивуд, већ и свет. Пре само двадесетак дана прославио је рођендан, а нажалост, пре две недеље изгубио је оца што је тешко поднео… »
Мајка познатог глумца позвала Хитну помоћ: Откривени детаљи смрти Ангуса Клауда, сумња се на једно

Мајка познатог глумца позвала Хитну помоћ: Откривени детаљи смрти Ангуса Клауда, сумња се на једно

Нова 01.08.2023
Млади глумац Ангус Клауд, премиуо је у 25. години живота. Вест о његовој изненадној смрти јуче се проширила светом, а како је писао ТМЗ, преминуо је у својој кући у Оукланду. Према незваничним информацијама сумња се да се… »
Данима имао суицидне мисли, а ово је могући узрок смрти Нови детаљи о последњим тренуцима Ангуса Клауда

Данима имао суицидне мисли, а ово је могући узрок смрти Нови детаљи о последњим тренуцима Ангуса Клауда

Ало 01.08.2023
Хитна помоћ је на лицу места могла само да констатује смрт младог глумца. Вест о смрти Ангуса Клауда, младог глумца и звезде популарне серије Еуфорија, потресла је читав свет. Клауд је преминуо у свом дому у 25. години, а сумња… »

Вести дана »