Povezane vesti
"Kad je rođa umro sve je otišlo u ku*AC" Sergej Trifunović javno pred kamerama otkrio od čega je preminuo slavni pevač!
Mondo 01.08.2023
Glumac Sergej Trifunović progovorio o smrti poznatog srpskog pevača. Glumac Sergej Trifunović progovorio o smrti poznatog srpskog pevača. Smrt pevača Rođe Raičevića za mnoge je i dalje misterija. Raičević je pronađen mrtav u iznajmljenom stanu u… »
„Ja sam prijatelj psihoaktivnih supstanci“: Sergej Trifunović progovorio o porocima, a pomenuo je i Rođu Raičevića i…
Nova 01.08.2023
Glumac Sergej Trifunović priznao je da je "prijatelj" psihoaktivnih supstanci tokom podkasta "Još podkast jedan" u kojem je bio gost. Sergej Trifunović je naime, u podkastu, najpre govorio o društvenim temama, a u jednom trenutku je priznao da podržava… »
"Ja sam prijatelj psihoaktivnih supstanci": Sergej Trifunović priznao i dotakao se Rođe Raičevića: "Kad je umro zbog…
Blic 01.08.2023
Glumac Sergej Trifunović priznao je da je pristalica psihoaktivnih supstanci tokom jednog podkasta u kom je bio gost. Sergej Trifunović je naime, u podkastu, najpre govorio o društvenim temama, a u jednom trenutku je priznao da podržava korišćenje… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 9. decembra 2025: magla ujutru, pretežno sunčano tokom dana
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 16 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona za šverc iz Belorusije
Novi magazin pre 32 minutajoš 15 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 28 povezanih
Beogradske elektrane najveći dužnik na listih javnih komunalnih preduzeća
Biznis.rs pre 57 minutajoš 11 povezanih