Повезане вести

Митровић хтео да се туче због Ђоковића током финала Вимблдона

Митровић хтео да се туче због Ђоковића током финала Вимблдона

Политика 01.08.2023
Српски фудбалер Александар Митровић изјавио је да је био спреман на физички сукоб са саиграчима из тима због тенисера Новака Ђоковића. Митровић је навео да је до инцидента умало дошло током наступа српског тенисера на Вимблдону… »
Митровић хтео да се бије због Ђоковића: Волим га кô брата, не знам реч којом бих га описао

Митровић хтео да се бије због Ђоковића: Волим га кô брата, не знам реч којом бих га описао

Вечерње новости 01.08.2023
АЛЕКСАНДАР Митровић веома цени и поштује Новака Ђоковић, а открио је како се због њега умало није потукао са саиграчима из тима. ФОТО: АП/Тањуг Српски фудбалер је током гостовања у подкасту који води спортски коментатор… »
Митар: Хтео сам да бијем енглезе због Новака! "Од нас 30, њих 28 за Федерера, а у мени кува"

Митар: Хтео сам да бијем енглезе због Новака! "Од нас 30, њих 28 за Федерера, а у мени кува"

Мондо 01.08.2023
Александар Митровић је велики навијач Новака Ђоковића и тешко му пада што га други нападају, посебно у Енглеској. Александар Митровић је велики навијач Новака Ђоковића и тешко му пада што га други нападају, посебно у Енглеској… »

Вести дана »