Povezane vesti
Mitrović hteo da se tuče zbog Đokovića tokom finala Vimbldona
Politika 01.08.2023
Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović izjavio je da je bio spreman na fizički sukob sa saigračima iz tima zbog tenisera Novaka Đokovića. Mitrović je naveo da je do incidenta umalo došlo tokom nastupa srpskog tenisera na Vimbldonu 2019. godine… »
Mitrović hteo da se bije zbog Đokovića: Volim ga kô brata, ne znam reč kojom bih ga opisao
Večernje novosti 01.08.2023
ALEKSANDAR Mitrović veoma ceni i poštuje Novaka Đoković, a otkrio je kako se zbog njega umalo nije potukao sa saigračima iz tima. FOTO: AP/Tanjug Srpski fudbaler je tokom gostovanja u podkastu koji vodi sportski komentator Aleksandar Stojanović… »
Mitar: Hteo sam da bijem engleze zbog Novaka! "Od nas 30, njih 28 za Federera, a u meni kuva"
Mondo 01.08.2023
Aleksandar Mitrović je veliki navijač Novaka Đokovića i teško mu pada što ga drugi napadaju, posebno u Engleskoj. Aleksandar Mitrović je veliki navijač Novaka Đokovića i teško mu pada što ga drugi napadaju, posebno u Engleskoj. Srpski fudbaler… »
Vesti dana »
Tajson više nije “Gvozdeni Majk”: Jutjuber pobedio legendu boksa
Danas pre 24 minutajoš 18 povezanih
Sledeće sedmice česte temperaturne oscilacije, najtoplije u sredu, 18 stepeni
Politika pre 1 satjoš 11 povezanih
Na marginama samita APEK-a: Južna Koreja, SAD i Japan najavili trilateralnu saradnju; Poboljšanje kinesko-japanskih odnosa
RTV pre 24 minutajoš 4 povezane
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 7 povezanih