Povezane vesti
Luis: Da sam u Peresovom autu, Maksu ne bi bilo ovako lako
Sport klub 01.08.2023
Sedmostruki svetski šampion Formule 1, Luis Hamilton, objasnio je da bi, da je vozio auto Serhija Peresa, borba sa Maksom Ferstapenom za svetsku titulu bila mnogo teža i neizvesnija. „RB19“ je najjači automobil ove sezone u Formuli 1 – Red Bul je… »
Dajte mi Red bul, pa da vidite kako sam brz! Hamilton se beozbrazno nudi, postaje Maksov suvozač!?
Mondo 01.08.2023
Luis Hamilton izgleda ne bi imao ništa protiv da sedne u bolid Red Bula. Luis Hamilton izgleda ne bi imao ništa protiv da sedne u bolid Red Bula. Holandski vozač Maks Ferstapen pobedio je na osam uzastopnih trka u Formuli 1, ukupno deset od 12 ove… »
Peres: Mnogo njih bi potonulo pored Ferstapena
Sport klub 01.08.2023
Serhio Peres, vozač Red Bula, ističe da nimalo nije lako biti deo tima u kojem dominira Maks Ferstapen. Meksikanac je trenutno drugi u generalnom plasmanu Formule 1, ali je imao očiglednu krizu posle sjajnoj starta sezone u kojoj je dobio dve od… »
Vesti dana »

Dekani novosadskog univerziteta zabrinuti zbog izjava predstavnika vlasti: Zaštitite studente
Radio 021 pre 8 satijoš 11 povezanih

Studenti iz Pionirskog parka skandirali "Kosovo je srce Srbije": Poručili da ostaju i da će se boriti za svoja prava (video)
Blic pre 55 minutajoš 61 povezana

Patrijarh Porfirije: Plašim se nasilja među nama, mir treba da bude ultimativni cilj
RTS pre 30 minutajoš 51 povezana

Hiljade građana dočekuju studente pred veliki protest u Beogradu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 34 povezane