Povezane vesti
Policija: Na auto putu kod Leskovca poginuo vozač
Novi magazin 01.08.2023
Vozač automobila "pik ap" je danas poginuo na delu auto puta kod Leskovca, rečeno je agenciji Beta u lokalnoj policiji. Vozač, star oko 50 godina, je "izgubio kontrolu nad vozilom", udario u zaštitnu ogradu i poginuo. Do nesreće je došlo na deonici… »
Tragedija kod Leskovca: Muškarac izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u zaštitnu ogradu: Stradao na licu mesta
Blic 01.08.2023
Na deonici autoputa između sela Krajince i Manojlovce desila se danas tragedija kada je muškarac, koji je vozio pik ap, izgubio kontrolu nad vozilom, udario u zaštitnu ogradu i na licu mesta ostao mrtav, potvrđeno je Jugmedii u PU Leskovac. On je bio sam… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 31 povezana

Vuk Cvijić: Policajac me napao bez ikakvog povoda, bio sam slep sat vremena
Nedeljnik pre 25 minutajoš 6 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u stanici Beograd Centar za praćenje stabilnosti
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 14 povezanih

Uhapšen muškarac zbog ometanja policije! Pretresali mu kuću nakon što je njegov rođak zapalio kapiju tužioca u Paraćinu, on ih psovao i vređao!
Kurir pre 1 minutjoš 20 povezanih

"Pokrao nas Svetislav Pešić": Iz Denvera optužili selektora Srbije, a zaboravili ko je tu s Jokićem
Mondo pre 2 satajoš 33 povezane