Povezane vesti
Ana čestitala rođendan Švajniju: Tako sam zahvalna…
Sport klub 01.08.2023
Bivši nemački fudbalski reprezentativac Bastijan Švajnštajger danas slavi 39. rođendan. Tim povodom oglasila se njegova supruga i nekadašnja prva teniserka sveta Ana Ivanović: „Tako sam zahvalna što delim život, ljubav i roditeljstvo sa tako… »
"Tako sam..." Ana Ivanović se raznežila, za nju i Bastijana Švajnštajgera ovo nije običan dan (foto)
Večernje novosti 01.08.2023
Ana Ivanović je sa pratiocima na društvenim mrežama podelila trenutak porodičnog slavlja. Foto Instagram/anaivanovic Zvezda srpskog i svetskog tenisa je od septembra 2014. u vezi sa Bastijanom Švajnštajgeom, bivši kapitenom fudbalske reprezentacije… »
Vesti dana »
Ovog dana temperatura pada za 20 stepeni! Evo kada u Srbiju stiže drastično zahlađenje, u narednim danima žestoke vremenske oscilacije
Kurir pre 17 minutajoš 23 povezane
Ko je Vili Beroš? Hrvatski neurohirurg svoj politički uspon duguje koroni! Već bio u raznim aferama, a evo šta sve poseduje (video)
Kurir pre 17 minutajoš 19 povezanih
Crni flor na Skupštini u Beogradu pomen žrtvama tragedije u Novom Sadu
Beta pre 41 minutajoš 60 povezanih
Orban: EU treba da preispita sankcije Rusiji zbog visokih cena energije; Ekonomski problemi Mađarske rezultat su rata u Ukrajini
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih
KURIR SAZNAJE: Objavljene nove cene goriva koje će biti na snazi u narednih 7 dana - Evo da li ima promena!
Kurir pre 17 minutajoš 19 povezanih