Povezane vesti
"Neka baba: Crkne!" Eva Ras tvrdi da je pretučena, sada otkriva nove potresne detalje: "Gurnuli su me snažno u leđa, tri…
Blic 01.08.2023
Glumica Eva Ras (83) oglasila se na svom Fejsbuk profilu gde tvrdi da je pre desetak dana pretučena. Sada je Eva Ras otkrila šta se tačno dogodilo. - Napravile su stanpedo na tri kvadrata. Neko me je gurnuo snažno u leđa i ja sam poletela. Kada sam… »
Gurnuli su me s leđa, hteli su da baba crkne: Eva Ras o incidentu na snimanju filma - glumica sve otkrila u emisiji
Mondo 01.08.2023
Glumica Eva Ras je pre nekoliko dana na društvenoj mreži Fejsbuk otkrila da je zadobila povrede na snimanju. Glumica Eva Ras je pre nekoliko dana na društvenoj mreži Fejsbuk otkrila da je zadobila povrede na snimanju Legendarna glumica Eva Ras nedavno… »
Vesti dana »
Blokada Akademije umetnosti u Novom Sadu počela, nejasno ko i šta blokira
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Najnovije upozorenje RHMZ na padavine: Sneg će zavejati ove delove Srbije! Upaljen meteo alarm, evo šta nas čeka za vikend
Kurir pre 2 satajoš 17 povezanih
Uskoro protest Zastani Srbijo na više lokacija u Beogradu i drugim gradovima
Danas pre 56 minutajoš 8 povezanih
Makron ušao u obnovljenu katedralu Notr Dam: U restauraciju gotskog zdanja u centru Pariza nakon požara uloženo 700 miliona evra (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih
Miloš Jovanović: Kad dovode batinaše treba im odgovoriti, ne treba da se povlačimo
Nedeljnik pre 3 satajoš 8 povezanih