Повезане вести

Ужас у Болечу: Муж и жена нађени мртви испред куће Сумња се да је муж убио жену па себе

Ужас у Болечу: Муж и жена нађени мртви испред куће Сумња се да је муж убио жену па себе

Дневник 02.08.2023
Тела Милана К. (65) и Гордане К. (59) пронађена су синоћ у Болечу, испред куће у којој су живели. Крај њихових тела пронађени су пиштољ и нож, а у овом тренутку се сумња да је Милан убио супругу, а потом себи пресудио. За сада… »
Кобне вечери зачула се вриска из куће Милана и Гордане: Откривени нови детаљи језивог злочина у Болечу, супружници месецима…

Кобне вечери зачула се вриска из куће Милана и Гордане: Откривени нови детаљи језивог злочина у Болечу, супружници месецима…

Нова 02.08.2023
Стравична трагедија догодила се у уторак нешто после 22 сата у Болечу, када је Милан К. (62) хицима из пушке убио супругу Гордану (59), а потом извршио самоубиство. Кобне вечери у кући поменуте породице чуле су се вика и галама… »
Милан убио супругу и себе у Болечу, пре тога остављао језиве поруке! "Ја ћу дефинитивно умрети сам - како лако све оде"

Милан убио супругу и себе у Болечу, пре тога остављао језиве поруке! "Ја ћу дефинитивно умрети сам - како лако све оде"

Мондо 02.08.2023
Мушкарац који је убио жену и себе у Болечу је месец дана пре злочина писао бизарне поруке на Фејсбуку. Мушкарац који је убио жену и себе у Болечу је месец дана пре злочина писао бизарне поруке на Фејсбуку. "Ја ћу дефинитивно… »
Миланов отац покушао да спречи злочин, али му је син запретио да ће и њега убити: Прве фотографије с места трагедије у Болечу…

Миланов отац покушао да спречи злочин, али му је син запретио да ће и њега убити: Прве фотографије с места трагедије у Болечу…

Нова 02.08.2023
Мештани Болеча још су у чуду после породичне трагедије која се догодила синоћ у дому породице Клиста у Улици Боре Петровића. Према првим информацијама, Милан Клиста (62) пуцао је у своју супругу Гордану (59) из ловачке пушке, а… »
"Увек је ишао сам, нисмо знали да има жену": Мук у Болечу након сравичног злочина: У кућу у којој је Милан убио Гордану стигао…

"Увек је ишао сам, нисмо знали да има жену": Мук у Болечу након сравичног злочина: У кућу у којој је Милан убио Гордану стигао…

Блиц 02.08.2023
У Улици Боре Петровића у Болечу је завладао мук након страшног породичног злочина који се синоћ догодио. Сумња се да је Милан К. (69) убио супругу Гордану (59), па пресудио себи. Како причају мештани, Милан је увек ишао сам… »
ФОТО „Ко жив, ко мртав, ја ћу дефинитивно умрети сам“: Узнемирујуће објаве Милана који је убио супругу, па себе у Болечу…

ФОТО „Ко жив, ко мртав, ја ћу дефинитивно умрети сам“: Узнемирујуће објаве Милана који је убио супругу, па себе у Болечу…

Нова 02.08.2023
У београдском насељу Болеч синоћ су пронађена тела супружника Милана К. (65) и Гордане К. (59). Према првим информацијама из истраге, сумња се да је Милан убио своју супругу, а затим пресудио и себи. Беживотна тела двоје… »
Пронађена тела супружника у Болечу, сумња се на убиство и самоубиство

Пронађена тела супружника у Болечу, сумња се на убиство и самоубиство

РТС 02.08.2023
Протекле ноћи у Болечу су пронађена тела супружника, потврђено је РТС-у у МУП-у. Претпоставља се да је М. К. убио жену, па извршио самоубиство. Злочин се догодио у улици Боре Петровића у Болечу, испред њихове породичне куће… »
Ово је Милан који је убио супругу па себе у болечу: Комшије у шоку након језивог злочина: Поред тела нађени нож и пиштољ…

Ово је Милан који је убио супругу па себе у болечу: Комшије у шоку након језивог злочина: Поред тела нађени нож и пиштољ…

Блиц 02.08.2023
Језиви породични злочин је потресао Болеч, када су синоћ пронађена тела супружника Милана К. (65) и Гордане (59). Сумња се да је Милан убио своју супругу, а затим пресудио и себи. Према речима комшија, ништа није могло да… »
Прве слике и снимак са места ужаса у Болечу: Полиција блокирала улицу, породица и комшије у шоку: "Никад се нису свађали"…

Прве слике и снимак са места ужаса у Болечу: Полиција блокирала улицу, породица и комшије у шоку: "Никад се нису свађали"…

Блиц 02.08.2023
Тела мужа и жене нађена су вечерас испред њихове породичне куће у Болечу. Како се сумња, муж Милан К.(65) је прво убио жену Гордану (59) па пресудио себи, а према незваничним информацијама, тела је нашао деда, односно Миланов… »
Хорор у Болечу: Тела мушкарца и жене нађена испред куће

Хорор у Болечу: Тела мушкарца и жене нађена испред куће

Блиц 02.08.2023
Тела мушкарца и жене пронађена су вечерас у Болечу. Према првим информацијама, сумња се да је у питању убиство и самоубиство. Тела су нађена испред куће, а сумња се да је М.К убио своју супругу Г. К. па себе. У току је увиђај.… »

Вести дана »