Povezane vesti
"Pozvao sam oca i počeo da plačem": Pevač ispričao kako je završio u policiji: "Bežao sam, upalili su i rotacije"
Blic 02.08.2023
Trećeplasirani finalista muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Semir Džanković priznao je pred kamerama da je u mladosti bio nestrašan. Nedavno je u jednoj izjavi ispričao kako je završio u policiji, a sve zbog zabave i šale. Prisetio se situacije kada je… »
"Ukrao" kola, jurila ga policija, pa završio iza rešetaka! Zvezda Granda o prvoj traumi - "Zvao sam oca i plakao"
Mondo 02.08.2023
Semir Džanković je bio nestašan u mladosti, a kada je prvi put "ukrao" ocu automobil nije se završilo onako kako je mislio da hoće. Semir Džanković je bio nestašan u mladosti, a kada je prvi put "ukrao" ocu automobil nije se završilo onako kako je mislio… »
Vesti dana »
(Foto) Prvi parlamentarni izbori u Rusiji od početka rata u Ukrajini: Očekuje se nova pobeda vladajuće stranke
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 24 povezane
Paunović objavio spisak Srbije za Ligu nacija: Tadić predvodi "Orlove"
Newsmax Balkans pre 1 minutjoš 34 povezane
Toplo vreme još nekoliko dana, a zatim stiže zahlađenje: Kada bi mogao da padne prvi sneg
NIN pre 1 satjoš 24 povezane
Kosovska policija kaže da je preduzela mere za protest Organizacije ratnih veterana OVK
N1 Info pre 6 minutajoš 20 povezanih
Koalicija Autentična desnica predala RIK-u listu kandidata: Nosilac Miloš Jovanović
Euronews pre 16 minutajoš 10 povezanih