Povezane vesti
"Rekao je da je u podrumu ošišana i mučena" Biljana je pre 7 godina sve ostavila na trafici, izgovorila 5 reči i nestala
Mondo 02.08.2023
Kada je nestala, Biljana je imala 19, a za njom je raspisana žuta Interpolova poternica. Kada je nestala, Biljana je imala 19, a za njom je raspisana žuta Interpolova poternica. "Samo da znam da mi je dete negde živo", počinje za "Blic" priču Vesna… »
"Ona je u podrumu mučena i ošišana": Biljana je pre više od 7 godina došla na trafiku, ostavila pasoš, rekla ovih 5 reči…
Blic 02.08.2023
- Samo da znam da mi je dete negde živo - počinje za "Blic" priču Vesna Đorić, majka Biljane koja je nestala pre više od 7 godina u Kraljevu, a porodica od tada nema nijednu novu informaciju. Biljana Đorić je nestala 2. decembra 2015. godine u… »
Vesti dana »

Fdu u blokadi: Ptičica dojavljuje – u 16 časova gase sve mreže u Beogradu
Pravda pre 21 minutajoš 57 povezanih

Poznato kakvo je stanje troje povređenih u žarkovu: Oglasio se i Klinički centar Srbije nakon jutrošnjeg incidenta na Belim Vodama! Vozač BMW-a uhapšen!
Kurir pre 51 minutajoš 32 povezane

Kiša i pad temperature ne utječe na atmosferu studenata ispred Narodne skupštine
Al Jazeera pre 39 minutajoš 39 povezanih

Uživo ukrajinci zarobljeni u kotlu? "ostao je samo put smrti" Stižu zastrašujuće vesti sa fronta
Alo pre 1 satjoš 23 povezane