Povezane vesti
"Rekao je da je u podrumu ošišana i mučena" Biljana je pre 7 godina sve ostavila na trafici, izgovorila 5 reči i nestala
Mondo 02.08.2023
Kada je nestala, Biljana je imala 19, a za njom je raspisana žuta Interpolova poternica. Kada je nestala, Biljana je imala 19, a za njom je raspisana žuta Interpolova poternica. "Samo da znam da mi je dete negde živo", počinje za "Blic" priču Vesna… »
"Ona je u podrumu mučena i ošišana": Biljana je pre više od 7 godina došla na trafiku, ostavila pasoš, rekla ovih 5 reči…
Blic 02.08.2023
- Samo da znam da mi je dete negde živo - počinje za "Blic" priču Vesna Đorić, majka Biljane koja je nestala pre više od 7 godina u Kraljevu, a porodica od tada nema nijednu novu informaciju. Biljana Đorić je nestala 2. decembra 2015. godine u… »
Vesti dana »

Uživo tenzije sve veće, lete flaše ka žandarmeriji! Atmosfera kod Pionirskog parka je sve napetija: Bačeni i topovski udari na policiju (foto)
Kurir pre 9 minutajoš 64 povezane

Uživo protest studenata u Beogradu Redari pustili okupljene na plato ispred Skupštine, glavni program na Slaviji: Ovde su najveće gužve (foto, video)
Blic pre 9 minutajoš 112 povezane

Uhapšena dilerka iz Zrenjanina! Policija ženi stavila lisice na ruke nakon pretresa stana, određeno zadržavanje!
Kurir pre 1 satjoš 36 povezanih

UŽIVO Toliko je ljudi u Beogradu da ne mogu ni da priđu Skupštini, redari upućuju na Slaviju, raspoređene jake snage policije (FOTO/VIDEO)
Danas pre 44 minutajoš 48 povezanih

Uživo ukrajinci zarobljeni U kotlu? "ostao je samo put smrti" Stižu zastrašujuće vesti sa fronta
Alo pre 1 satjoš 28 povezanih