Povezane vesti
Ćavi potvrdio da Dembele napušta Barselonu
Politika 02.08.2023
LAS VEGAS – Trener fudbalera Barselone Ćavi potvrdio je danas da će francuski napadač Usman Dembele uskoro napustiti katalonski klub. „Biću jasan... Rekao nam je da želi da ode – bio je vrlo jasan – da ima ponudu iz Pari Sen Žermena, da su… »
Pedri: Barselona je klub mojih snova, ne prelazim u PSŽ
Sportski žurnal 02.08.2023
Pedri (20) je u Barselonu stigao 2020. godine iz Las Palmasa. On ima ugovor sa katalonskim klubom do juna 2026. godine. Fudbaler Barselone i španski reprezentativac Pedri Gonzalez Lopez demantovao je da će da nastavi igračku karijeru u Pari Sen… »
Pedri: Barselona je klub mojih snova, ne prelazim u PSŽ
Sport klub 02.08.2023
Fudbaler Barselone i španski reprezentativac Pedri Gonzalez Lopez demantovao je da će da nastavi igračku karijeru u Pari Sen Žermenu, prenose španski mediji. Pedri (20) je u Barselonu stigao 2020. godine iz Las Palmasa. On ima ugovor sa katalonskim… »
Dembele napušta Barselonu: Ćavi razočaran odlukom Francuza
Večernje novosti 02.08.2023
TRENER Barselone Ćavi Ernandez potvrdio je danas da će francuski fudbaler Usman Dembele da nastavi igračku karijeru u Pari Sen Žermenu. FOTO: AP/Tanjug Nije krio španski stručnjak razočaranje zbog ovakve odluke brzonogog krilnog napadača. -… »
Ćavi potvrdio da Dembele napušta Barselonu
Sportske.net 02.08.2023
Trener fudbalera Barselone Ćavi potvrdio je danas da će francuski napadač Usman Dembele uskoro napustiti katalonski klub. "Biću jasan... Rekao nam je da želi da ode - bio je vrlo jasan - da ima ponudu iz Pari Sen Žermena, da su ga zvali i mi ne… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane