Povezane vesti
Načelna podrška Spajiću od SNP-a i SD-a, HGI neće u izvršnu vlast uz ZBCG, a URA čeka sledeću vladu
Euronews 02.08.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović danas je, u okviru konsultacija oko izbora mandatara, razgovarao sa predstavnicima Građanskog pokreta URA, Socijaldemokrata, liste SNP-DEMOS i Hrvatske građanske inicijative. Lider URE Dritan Abazović, koji je i… »
Abazović: Mi sebe vidimo u 45. vladi, zato 44. formirati što pre
Politika 02.08.2023
PODGORICA – Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu i lider Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović je, nakon konsultacija sa predsednikom države Jakovom Milatovićem o mandataru, izjavio da novu vladu treba formirati što pre, kao i da oni sebe… »
Abazović: Mi sebe vidimo u 45. vladi, zato 44. formirati što pre
Euronews 02.08.2023
Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu i lider Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović je, nakon konsultacija sa predsednikom države Jakovom Milatovićem o mandataru, izjavio da novu vladu treba formirati što pre, kao i da oni sebe vide u 45… »
„Mi sebe vidimo u 45. vladi, zato 44. formirati što pre“: Abazović posle konsultacija sa Milatovićem
Sputnik 02.08.2023
Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović izjavio je, posle konsultacija sa predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem o mandataru za sastav nove vlade, da taj pokret sebe vidi u 45. vladi. „Mi sebe vidimo u 45. vladi, što se pre formira 44. vlada… »
Abazović nakon konsultacija: Vreme će pokazati postoji li većina za novu vladu
N1 Info 02.08.2023
Lider Građanskog pokreta URA i premijer Crne Gore Dritan Abazović kazao je da će vreme pokazati da li postoji većina za formiranje nove vlade. On je, nakon konsultacija sa šefom države Jakovom Milatovićem o mandataru za sastav vlade, kazao da u GP URA… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 40 minutajoš 24 povezane

Rubio: Objavićemo da li će sankcije Rusiji stupiti na snagu ove nedelje
Kurir pre 50 minutajoš 39 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih

Selaković: Oduzimanje mandata Dodiku nasilno poništavanje demokratske volje građana
Euronews pre 20 minutajoš 177 povezanih

Pljuskovi sa grmljavinom samo što nisu počeli: Upozorenje RHMZ, 2 dela Srbije na udaru
Mondo pre 54 minutajoš 40 povezanih