Povezane vesti
Načelna podrška Spajiću od SNP-a i SD-a, HGI neće u izvršnu vlast uz ZBCG, a URA čeka sledeću vladu
Euronews 02.08.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović danas je, u okviru konsultacija oko izbora mandatara, razgovarao sa predstavnicima Građanskog pokreta URA, Socijaldemokrata, liste SNP-DEMOS i Hrvatske građanske inicijative. Lider URE Dritan Abazović, koji je i… »
Abazović: Mi sebe vidimo u 45. vladi, zato 44. formirati što pre
Politika 02.08.2023
PODGORICA – Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu i lider Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović je, nakon konsultacija sa predsednikom države Jakovom Milatovićem o mandataru, izjavio da novu vladu treba formirati što pre, kao i da oni… »
Abazović: Mi sebe vidimo u 45. vladi, zato 44. formirati što pre
Euronews 02.08.2023
Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu i lider Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović je, nakon konsultacija sa predsednikom države Jakovom Milatovićem o mandataru, izjavio da novu vladu treba formirati što pre, kao i da oni sebe vide u 45… »
„Mi sebe vidimo u 45. vladi, zato 44. formirati što pre“: Abazović posle konsultacija sa Milatovićem
Sputnik 02.08.2023
Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović izjavio je, posle konsultacija sa predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem o mandataru za sastav nove vlade, da taj pokret sebe vidi u 45. vladi. „Mi sebe vidimo u 45. vladi, što se pre formira 44… »
Abazović nakon konsultacija: Vreme će pokazati postoji li većina za novu vladu
N1 Info 02.08.2023
Lider Građanskog pokreta URA i premijer Crne Gore Dritan Abazović kazao je da će vreme pokazati da li postoji većina za formiranje nove vlade. On je, nakon konsultacija sa šefom države Jakovom Milatovićem o mandataru za sastav vlade, kazao da u GP… »
Vesti dana »
I dalje u toku predistražni postupak tužilaštva za tragediju u Novom Sadu, saslušano 66 osoba
Danas pre 32 minutajoš 32 povezane
Studenti zatražili puštanje Relje Stanojevića, apel za njegovo oslobađanje potpisalo 5.000 građana
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih
Posle teških uvreda, ruka ruci, nismo vuci, marku se smeši moćna funkcija? Ovako su Tramp i Rubio govorili jedan o drugom, a sada kao da se ništa nije desilo
Kurir pre 3 satajoš 32 povezane
Hezbolah tvrdi da je dronovima ciljao sedište vojske u Tel Avivu
N1 Info pre 32 minutajoš 26 povezanih