Повезане вести
Начелна подршка Спајићу од СНП-а и СД-а, ХГИ неће у извршну власт уз ЗБЦГ, а УРА чека следећу владу
Еуроневс 02.08.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић данас је, у оквиру консултација око избора мандатара, разговарао са представницима Грађанског покрета УРА, Социјалдемократа, листе СНП-ДЕМОС и Хрватске грађанске иницијативе. Лидер УРЕ Дритан… »
Абазовић: Ми себе видимо у 45. влади, зато 44. формирати што пре
Политика 02.08.2023
ПОДГОРИЦА – Председник црногорске владе у техничком мандату и лидер Грађанског покрета Ура Дритан Абазовић је, након консултација са председником државе Јаковом Милатовићем о мандатару, изјавио да нову владу треба формирати што… »
Абазовић: Ми себе видимо у 45. влади, зато 44. формирати што пре
Еуроневс 02.08.2023
Председник црногорске владе у техничком мандату и лидер Грађанског покрета Ура Дритан Абазовић је, након консултација са председником државе Јаковом Милатовићем о мандатару, изјавио да нову владу треба формирати што пре, као и да… »
„Ми себе видимо у 45. влади, зато 44. формирати што пре“: Абазовиц́ после консултација са Милатовиц́ем
Спутник 02.08.2023
Лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовиц́ изјавио је, после консултација са председником Црне Горе Јаковом Милатовиц́ем о мандатару за састав нове владе, да тај покрет себе види у 45. влади. „Ми себе видимо у 45. влади, што… »
Абазовић након консултација: Време ће показати постоји ли већина за нову владу
Н1 Инфо 02.08.2023
Лидер Грађанског покрета УРА и премијер Црне Горе Дритан Абазовић казао је да ће време показати да ли постоји већина за формирање нове владе. Он је, након консултација са шефом државе Јаковом Милатовићем о мандатару за састав… »
Вести дана »
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 30 минутајош 29 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 30 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних