Повезане вести

Начелна подршка Спајићу од СНП-а и СД-а, ХГИ неће у извршну власт уз ЗБЦГ, а УРА чека следећу владу

Начелна подршка Спајићу од СНП-а и СД-а, ХГИ неће у извршну власт уз ЗБЦГ, а УРА чека следећу владу

Еуроневс 02.08.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић данас је, у оквиру консултација око избора мандатара, разговарао са представницима Грађанског покрета УРА, Социјалдемократа, листе СНП-ДЕМОС и Хрватске грађанске иницијативе. Лидер УРЕ Дритан… »
Абазовић: Ми себе видимо у 45. влади, зато 44. формирати што пре

Политика 02.08.2023
ПОДГОРИЦА – Председник црногорске владе у техничком мандату и лидер Грађанског покрета Ура Дритан Абазовић је, након консултација са председником државе Јаковом Милатовићем о мандатару, изјавио да нову владу треба формирати што… »

Еуроневс 02.08.2023
Председник црногорске владе у техничком мандату и лидер Грађанског покрета Ура Дритан Абазовић је, након консултација са председником државе Јаковом Милатовићем о мандатару, изјавио да нову владу треба формирати што пре, као и да… »
„Ми себе видимо у 45. влади, зато 44. формирати што пре“: Абазовиц́ после консултација са Милатовиц́ем

„Ми себе видимо у 45. влади, зато 44. формирати што пре“: Абазовиц́ после консултација са Милатовиц́ем

Спутник 02.08.2023
Лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовиц́ изјавио је, после консултација са председником Црне Горе Јаковом Милатовиц́ем о мандатару за састав нове владе, да тај покрет себе види у 45. влади. „Ми себе видимо у 45. влади, што… »
Абазовић након консултација: Време ће показати постоји ли већина за нову владу

Абазовић након консултација: Време ће показати постоји ли већина за нову владу

Н1 Инфо 02.08.2023
Лидер Грађанског покрета УРА и премијер Црне Горе Дритан Абазовић казао је да ће време показати да ли постоји већина за формирање нове владе. Он је, након консултација са шефом државе Јаковом Милатовићем о мандатару за састав… »

Вести дана »